Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlere dengi dengine evlilikler anlatıldı

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Gençlik

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere yönelik “Dengi Dengine Evlilikler” konulu seminer düzenlendi

 

Afyonkarahisar Valiliği tarafından yürütülen “2021 Afyonkarahisar Aile Yılı” etkinlikleri çerçevesinde İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 13-14 Şubat tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen seminere gençler tarafından yoğun ilgi gösterildi.
2021 Afyonkarahisar Aile Yılı Ocak-Şubat ayı için belirlenen “Evlilik ve Yuvanın Kurulması” ile “Ailede Huzur ve Mutluluk” temaları bağlamında bekar, nişanlı ya da yeni evli gençlere yönelik “Dengi Dengine Evlilikler Semineri”ne 100 genç katıldı. Psikolog Tuba Kılıç’ın “Dengi Dengine Evlilikler” isimli eserinden seçilen Evlilik Nedir? Neden Evleniriz? Doğru Eşi Nasıl Bulurum? Kadın ve Erkek Fıtratı Arasındaki Farklılıklar Nelerdir? Evlilikte Dengini Bulmak Önemli midir? Evlilikte Farklı Eş Tipleri Nelerdir? gibi konu başlıklarının yer aldığı seminer kız ve erkeklere ayrı zamanlarda dört oturum halinde gerçekleştirildi
Oturumlarda; İl vaizi ve Gençlik Koordinatörleri Esra Çetiner ve Ebubekir Çetiner, Vaiz Bilge Uçar ve M. Mücteba Atçeken, Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Pehlivan, Kur’an Kursu Öğreticileri Rahmi Taşkesen, Seda Türkoğlu ve Sümeyye Can hazırladıkları sunumlar ve tecrübe paylaşımlarıyla katılımcıları bilgilendirdiler.
Tüm Türkiye’den 18-35 yaş aralığındaki katılımcıların yer aldığı seminerde tüm oturumlara katılan kişiler arasında yapılan çekilişle 15 gence TDV Yayınlarından çıkan “Aile İlmihali” isimli eser hediye edildi. Ayrıca tüm katılımcılara “Katılım Belgesi” verildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti