Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlere proje yazma eğitimi verildi

Gençlere proje yazma eğitimi verildi

“Lider Genç Kitap Kahve” projesi kapsamında “Proje Yazma Sürecinde Bilinmesi Gerekenler” konulu eğitim programı düzenlendi

 

Gençlik projeleri destek programı (2020-1) kapsamına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Afyonkarahisar Girişimci Genç Liderler Derneğinin yaptığı “Lider Genç Kitap Kahve ” projesi doğrultusunda “Proje Yazma Sürecinde Bilinmesi Gerekenler” konulu eğitim gerçekleştirildi.
Eğitim programının açış konuşmasını Girişimci Genç Liderler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Lider Genç Kitap Kahve Proje Koordinatörü Behlül Beşen yaptı. Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Dicle Ortanca’nın moderatörlüğünde devam eden eğitim programı sonunda Behlül Beşen şunları söyledi: “Değerli eğitimcimiz Kazım Özdağ’a bu güzel ve verimli eğitim ile bizlere katkı sağladığı için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki aylarda yapacağımız Proje Yazma Turnuvası için katılımcılarımız adına yol gösterici bir eğitim oldu. Bu kapsamda en yakın zamanda kendisiyle başka eğitimlerde yüz yüze görüşmek isteriz.”
Eğitime Girişimci Genç Liderler Derneği ve Proje Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra birçok gönüllü katıldı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi