Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gençlerimizi gururla askere gönderiyoruz”

“Gençlerimizi gururla askere gönderiyoruz”

Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Kılıçarslan Belediyesi tarafından beldede askere gidecek gençler için asker eğlencesi düzenlendi. Belde halkın yoğun ilgi gösterdiği gecede konuşan Belediye Başkanı Halil Çelebi, “Gençlerimizi gururla askere gönderiyoruz” dedi

Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi’nin belde meydanında düzenlediği asker eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu. Asker eğlencesine, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Muasibi Murat Gökhasan, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyüp Yakan, Serban Belediye Başkanı Vedat Köse, Tınaztepe Belediye Başkanvekili, Taşoluk Belediye Başkanı Hüseyin Çalış, Küçükhüyük Belediye Başkanı Necip Nergiz, Sinanpaşa MHP Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Aksoy, Çevre Pet Müdürü Osman Aslan ve çok sayıda belde halkı katıldı.
“ALLAH BURUNLARINI KANATMASIN”
Şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Asker eğlencesinde konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Kınalı kuzularımızı 99/4 her vatan evladı gibi askerlik vazifelerini yapmak üzere birliklerine göndermek üzere hep beraber buradayız. Öncelikle bu vatan evlatlarını yetiştiren annelere ve babalara şükranlarımı iletiyorum. Bir düğün havasında bu çocuklarımızı vatani görevlerini yapmak üzere birliklerine uğurlayacağız. Allah burunlarını kanatmasın ayaklarına taş değdirmesin.” dedi.
“YOLUNUZ AÇIK OLSUN…”
Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi ise, “Asker uğurlama milletimizin töresinde, geleneğinde, Anadolu’muzun her bir yerinde yapılmaktadır. Çünkü biz gençlerimizi gururla askere gönderiyoruz. Onlar da ailelerini, kendi bulunduğu mahallesini, ilçesini, ilini en önemlisi ülkesini, Türkiye’yi temsil etmenin gururu ve heyecanı içerisinde askere gidiyorlar. Yolunuz açık olsun gençler. Rabbim bu gençlerimizi sağlıcakla peygamber ocağına uğurlamayı nasip etsin. İnşallah gençlerimiz bölgenin insanına yakışır bir şekilde vatani görevleri yaparak, burunları bile kanamadan annelerine, babalarına ve ailelerine kavuşmalarını Allah’tan niyaz ediyorum.” diye konuştu.
KUR’AN-I KERİM VE TÜRK BAYRAMI HEDİYE EDİLDİ
Konuşmaların ardından protokol tarafından askere gidecek olan gençlere içinde Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim bulanan birer çanta hediye edildi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlencede askere gidecek gençler gönüllerince eğlendiler. Gece de yerel sanatçılar ve zeybek ekibinin gösterisi beğeni ile izlendi. Asker eğlencesine katılan belde halkı ise Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi’ye organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.