Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gençlerin geleceği için MHP desteklenmeli”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Gençlerin geleceği için MHP desteklenmeli"

MHP Milletvekili aday adayı Ramazan Zeybek, yarınların umudu olan gençlerin, umutlarının solmayacağı bir gelecek için MHP’nin desteklenmesi gerektiğini açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adayı Ramazan Zeybek partisinin iktidara gelmesi halinde milli eğitim politikalarında önemli ve etkin iyileştirmeler yapılacağının belirtti.
MHP Milletvekili aday adayı Ramazan Zeybek, partisinin iktidara gelmesi halinde milli eğitim politikalarında önemli ve etkin iyileştirmeler yapılacağını ifade etti. Zeybek; “Eğitim alanında kalıcı, gelecek nesilleri yönlendirici , yapısal değişimler gerekmektedir. Misyonumuz sorgulayıcı, bilimsel verileri göre hareket eden, cehalet bilmeyen, akla ve mantığa uygun çözümler üretebilen nesillerin yetişmesini ve topluma kazandırılmasını sağlamaktır. Gerek 1982 Anayasasının getirdiği YÖK sistemi, gerek 28 Şubatın tahribatları ve en önemlisi de AKP iktidarlarında değişen her Mili Eğitim Bakanına göre yap boz tahtasına çevrilen eğitim hayatında telafisi imkansız hataları onarmaya çalışmak; geri dönülebilmesi mümkün hatalardan vazgeçmektir. Türk Milletinin ufkunu açmak; çocuk ve gençlerin aydınlanma hamlesini başlatmaktır.” dedi. Ramazan Zeybek, yarınların umudu olan gençlerin, umutlarının solmayacağı bir gelecek için MHP’nin desteklenmesi gerektiğini sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti