Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlerle Başkan’ı buluşturan program – Kocatepe Gazetesi

Gençlerle Başkan’ı buluşturan program – Kocatepe Gazetesi
Gençlerle Başkan’ı buluşturan program

Kanal 3’de yayınlanan ve Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ile TOSYÖV Başkan Yardımcısı İhsan Beşer tarafından hazırlanıp, sunulan “Günlerin Getirdiği” programının son konuğu TOSYÖV Genel Başkanı Nezih Kuleyin oldu. Nezih Kuleyin’in katıldığı programın çekimleri Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin İbrahim Küçükkurt Konferans Salonu’nda, AKÜ öğrencilerinin de katılımı ile yapıldı.
AKÜ Uluslar arası Ticaret ve Finansman Kulübü Başkanı, AKÜ öğretim görevlisi Fikret Yaman’ın organizasyonunda TOSYÖV Genel Başkanı Nezih Kuleyin Afyon Kocatepe üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Kanal 3 ekranlarında yayınlanan Günlerin Getirdiği programına konuk olmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Nezih Kuleyin’in, program çekimleri AKÜ İbrahim Küçükkurt Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Çekimlere üniversite öğrencileri de katıldılar. Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ile TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer’in hazırlayıp, sundukları program boyunca TOSYÖV’ün çalışmalarını, girişimciliğin temel ilkelerini anlatarak salonda bulunan üniversite öğrencilerine iş yaşamına ve girişimciliğe yönelik önerilerde bulunan TOSYÖV Genel Başkanı Nezih Kuleyin öğrencilerin sorularını da yanıtladı. KOSGEB, KGF gibi kuruluşların girişimcilere sunduğu teşviklerle ilgili de bilgiler veren Kuleyin, bilişim sektörünün dünü ve yarınını da anlattı.
Öğrenciler tarafından ilgiyle izlenen program çekimlerinde kendi yazdığı “Aşk sözlüğü”, “Seyyahların gözüyle Ankara”, ve “Hayat için bir kahve molası” isimli kitaplarını da anlatan TOSYÖV Genel Başkanı Nezih Kuleyin öğrencilere kitaplarını imzaladı.
Çekimleri geçtiğimiz hafta yapılan “Günlerin getirdiği” programı bugün saat 20.30’da Kanal 3 ‘de yayınlanacak. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi