Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlik Haftası etkinlikleri sürüyor

Her yıl 15-21 Mayıs

Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen “Gençlik Haftası” kutlamaları Kocatepe Parkı’ndaki Anıta Çelenk sunumu ile başladı

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Kocatepe Parkı’ndaki Anıta çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Çelenk Sunma töreni saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından tamamlandı.
SOSYAL MEDYADAN
SOSYAL MEYDANA
Çelenk sunma törenin ardından Gençler Zafer meydanında bir araya geldi. Gençler, yıl boyunca Gençlik Merkezlerinde yapılan sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinleri takip etti. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Gençlik Merkezlerinde açılan ipek koza, rölyef, amigurumi, sepet yapımı, ebru, hüsnü hat, resim ve desen kurslarında kursiyerlerin yaptığı el emeği çalışmalarını Zafer Meydanı’nda sergilendi. Aynı zamanda Yeşilay, Kızılay ve Siberay da sergi açarak gençleri bilgilendirdi.
Zafer Meydanı’nda coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası etkinliklerini ve açılan sergileri, Vali Yardımcıları Nurullah Kaya, Mehmet Keklik ve Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, eşi Sevim Zeybek ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş da ziyaret etti.
Sergileri inceleyerek öğrencilerle sohbet eden protokol üyeleri Gençlik Haftası rozetlerini takarak gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
HAFTA BOYUNCA
ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Meşalelerle ve Dev Türk Bayrağı ile gençler 18 Mayıs saat 20.30’da Eski Yoğurt pazarı önünde toplanarak Zafer Meydanı’na kadar yürüyecek. Etkinlikler AFSÜ Gençlik Festivali, Bilardo, Dart, Kano, Bisiklet Turu, Ayak Tenisi, Oryantiring Yarışları, satranç ve Tekvando turnuvaları ile AKÜ Bilim, Teknoloji, Kültür ve Sanat Festivalleri ile devam edecek.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti