Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlik’ten şehitlere vefa – Kocatepe Gazetesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın
Gençlik’ten şehitlere vefa

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Çanakkale Savaşları’nda kahramanlıklarıyla destanlaşan 57. Piyade Alayı Şehitleri başta olmak üzere Çanakkale Şehitleri’ni anmak, onları yâd etmek için her yıl düzenlediği “57. Alay Vefa Yürüyüşü” bu sene Çanakkale ile birlikte aynı saatte tüm Türkiye’de 81 ilde yapılacak. Yürüyüş, Afyonkarahisarlıların katılımı ile 25 Nisan Salı günü Afyonkarahisar’da da gerçekleştirilecek.
81 İLDE 100 BİNLER YÜRÜYECEK
Bu etkinlikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezleri bünyesinde gerçekleştirilecek olan etkinlikle gençlerin tarih bilinci, milli ruh ve şuur kazanmaları sağlanarak toplumsal birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi hedefleniyor.
GENÇLERDEN ŞEHİTLERE VEFA
Afyonkarahisar Uydukent Selçuklu Camisi’nde 04.30‘da başlayacak olan program Çanakkale ve 57. Alay Konulu vaazın ardından sabah namazının kılınmasıyla Karahisar Gençlik Merkezi’ne kadar yürüyüş yapılacak ve katılımcılara yarma çorbası ikram edilecek. İkramın ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ve şehitler için yapılacak olan dualarla program tamamlanacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti