Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İhsaniye’de termal daire hissesi satılacak

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde 59

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde 59 metrekare termal dairenin 2/36 hissesi icradan satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; İhsaniye ilçesi, Gazlıgöl Mahallesi, 892 parseldeki C Blok 1. kat 10 nolu bağımsız bölümdeki Hamdi Bulu’nun 2/36 hissesi satışa çıkartılrı. Taşınmaz 892 nolu parsel üzerinde betonarme karkas sistemde, asansörlü bodrum + zemin + 1’inci kat + 2’nci kat + 3’üncü kat + 4’üncü kat dubleks işletmededir. Afyonkarahisar-Eskişehir karayoluna cepheli C blok binasının 1’inci katındaki 10 nolu meskenin antre, mutfak – salon olarak kullanılan yaşam alanı ile, yatak odası, termal banyo havuz ve Türk hamamı yıkanma mahalli mevcuttur. Dış ve iç kapılar ahşap doğama, pencereler pvc doğramadır. Salondaki yaklaşık 15 metrekarelik balkonun alüminyum doğama ile kapatılarak mesken kullanım alanına dahil edildiği, kullanım alanının 59.75 metrekare olan meskenin balkon ile beraber toplam alanın 75.11 metrekaredir. Tabandan ısıtmalı 10 nolu bağımsız bölümün antre, salon, yatak odası, balkon ve ıslak zemin mekanların zeminlerinin kaplaması seramiktir. Antre, mutfak salon ve yatak odasının duvarlarının ve tavanlarının alçı sıvalı olduğu, traverten mermer tezgâh ile alt ve üst mutfak dolaplarının mevcuttur. Yine termal havuz içinin cam mozayik kaplamalı, geri kalan hamam duvarların da duvar fayansı kaplamalıdır. Türk hamamı kısmının yıkanma mahallinin mermer kaplamadır. Islak mekân içerisinde alaturka tuvalet, klozet ile lavabo mahalli araları buhardan etkilenmemesi için cam bölmelerle ayrılmıştır. Düzgün bir topoğrafik yapıda olan 892 parsel üzerinde, Çınar Termal tesislerinde 10 günlük devreler halinde satışa sunulan A-B-C bloklar haricinde, sosyal tesisler olarak AVM, Restoranı, cafe gibi sosyal mekânları vardır, işletmededir.

Parselde peyzaj çalışmaları ile saha düzenlemes yapılmıştır. Son dönemde ülkede yaşanan pandemi nedeniyle, bu tür tatillerin öneminin artmasıyla, işletmede olan termal tesislerde fiyat artışı meydana geldiği belirlendi.

Gazlıgöl-Afyonkarahisar karayoluna cepheli konumda olan Çınar Termal tesislerindeki, C blok birinci kattaki 10 bağımsız bölüm nolu Afyonkarahisar-Eskişehir yoluna cepheli yaklaşık 75,1 1 metrekare inşaat alanlıdır. Borçlu Mehmet Akif oğlu Hamdi Bulu’nun 2/36 hisse maliki olduğu meskenin 2/36 hisse 2 adet 10 günlük kullanım hakkı değeri 25.000 TL x2 50.000 TL olacağı bildirilmiştir. Taşınmazın birinci satışı Afyonkarahisar İcra Müdürlüğü Satış Salonu’nda 6 Aralık 2022 tarihinde saat 11.00’de yapılacak. İkinci satış aynı yer ve saatte 6 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

 

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti