Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gereken devlet imkanları ölçüsünde yapılacak”

“Gereken devlet imkanları ölçüsünde yapılacak”
"Gereken devlet imkanları ölçüsünde yapılacak"

TOKİ tarafından Sahipata Mahallesi’ne yaptırılan 240 adet konutta ikamet eden vatandaşlar, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette TOKİ sakinlerinin sorun, istek ve taleplerini dinleyen Vali Balkanlıoğlu, gerekenlerin devlet imkanları ölçüsünde yapılacağını söyledi

İSTEK VE TALEPLER AKTARILDI
Afyonkarahisar’da mağdur durumda olan ve barınacak herhangi bir evleri olmadığı için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Sahipata Mahallesine yaptırılan 240 adet 1+1 konutlar daha önce hak sahiplerine teslim edilmişti.
Geçtiğimiz aylarda Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla teslim edilen 240 konutta ikamet eden kişiler tarafından, kendileriyle yakından ilgilenen ve konutları ile ilgili olarak yaşanan sorunların çözülmesinde büyük katkısı olan Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.
TOKİ tarafından yaptırılan 240 konutluk sitenin yöneticisi Hüseyin Yaşayacak ve TOKİ sakinlerinin yaptığı ziyarette, yönetici Hüseyin Yaşayacak’ın konutlar hakkındaki sorun, istek ve taleplerini dinleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, sorunların çözülmesi hususunda Vali Yardımcısı Ali Şanlıer ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı’ya gerekli talimatları verdi.
“OLUMLU OLUMSUZ DURUMLAR
DEĞERLENDİRİLECEK”
1+1 konutlarda ikamet eden ihtiyaç sahiplerinin kendisini her zaman ziyaret edebileceklerini ve her türlü istek ve sıkıntılarını dile getirebileceklerini ifade eden Vali Balkanlıoğlu, “Söz konusu konutlarda kalan kişilerin durumları her zaman izlenecek olup buralarda yaşanan olumlu veya olumsuz durumlar değerlendirilecek ve gereken devletimiz imkanları ölçüsünde yapılacaktır. Evlerinizde sağlık ve huzur içerisinde, mutlu bir şekilde oturunuz, evleriniz tekrar tekrar hayırlı olsun” dedi.
Sıcak karşılamalarından ve göstermiş olduğu ilgiden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden TOKİ konutlarının yöneticisi Hüseyin Yaşayacak, “Allah sizi başımızdan eksik etmesin, sizler gibi devlet büyüklerimiz sayesinde kendi evlerimize kavuştuk, Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu. (Kocatepe)