Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gezler’de hedef Süper Amatör lig

Bu haberin fotoğrafı yok
Gezler'de hedef Süper Amatör lig

İlk maçta Sandıklı deplasmanında Ballık Gençlikspor’la karşılaşacak olan Gezlerspor hedefi büyük tutuyor. Gezlerspor Kaptanı Ömer Coşgun, tek hedefin Süper Amatör Lig’e çıkmak olduğunu aktardı

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Gezlerspor 2015-16 sezonuna büyük hedeflerle başlıyor. İlk maçında Sandıklı temsilcisi Ballık Gençlikspor’a konuk olacak olan Gezlerspor, bu maça 3 puan hedefiyle çıkacak. Takım hakkında bilgi veren Gezlerspor Kaptanı Ömer Coşgun, “İç transferlerimiz Serkan, Ahmet Aksoy, Süleyman, Ali, Ömer Coşgun, Mustafa Günyüz, Ufuk, Mustafa Karakoç, Ahmet Coşgun, Ali Yanardağ, Ruhi, Uğurcan, Ahmet Çiğirdik ve Hüsnü Kaya oldu. Dış transferlerimiz ise Konya’dan Ferdi ve daha önceki sezonlarda formamızı giyen Bekir Yaşın oldu. Bekir askerden geldiği için tekrar anlaştık. Başka takıma gitmemesi bizleri mutlu etti. Açıkçası onun gibi bir oyuncuya da ihtiyacımız vardı. Teknik Direktör olarak Tevfik Özkan anlaştık. Takımımızı ona emanet ettik.” dedi.
“HEDEF TEK, TAKIM TEK VE YÜREKLER TEK HER ŞEY SÜPER AMATÖR LİG İÇİN”
Bu sezon takımın hedefinin Süper Amatör Lig olduğunu belirten Gezlerspor Takım Kaptanı Ömer Coşkun, “İlk yarı bitene kadar başka transfer düşünmüyoruz. Eksiklerimiz olursa takviye yaparız. Kadromuza güveniyoruz, kadromuz genç, rakipleri üzecek bir kadroya sahibiz. Geçen sene Sinanpaşa elimizden kıl payı kaçtı. Bu sene inşallah çok az hata ile ligi tamamlayıp Süper Amatör Lige çıkmak istiyoruz. Hedef tek, takım tek yürekler tek her şey Süper Amatör Lig için olacak.” ifadesine yer verdi.
SAĞLAMLAR YAPI’YA TEŞEKKÜRLER
Takıma destek veren Sağlamlar Yapı ve Mantolama Şirketi’ne teşekkür eden Kaptan Coşgun, “Bizim üzerimizde bu sezon çok fazla emeği olan Sağlamlar Yapı ve Mantolama Şirketi Sahibi Galip Sağlam’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti