Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gıda denetimi, ülke genelinde uygulanıyor

Gıda denetimi, ülke genelinde uygulanıyor
Gıda denetimi, ülke genelinde uygulanıyor

Erzurum’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevini yürüten Zekeriya Erdurmuş, Ramazan Bayramı’nı memleketi Bolvadin’de geçirdi. Erdurmuş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın ülke genelinde gıda kontrolüne ağırlık verdiğini belirtti

Erzurum Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Bolvadin’de hasret giderdi. Erdurmuş, Erzurum’da gıda güvenliği için çalışmalar yaptıklarını belirterek “Afyonkarahisar’da olduğu gibi Erzurum’da da gıda güvenliği ile ilgili önemli çalışmalar yapılıyor. Bakanlığımız, 2011’de konuyla ilgili bir düzenleme yaptı, bir yıl uyum için müsaade etti. Uyum süresinin dolmasıyla birlikte ciddi şekilde denetimler başladı” dedi.
DENETİMLERİN YAPILMASI ZORUNLU
Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap’ın başarılı bir idareci olduğunu aktaran Erdurmuş, “Sayın Müdürümüz, gıda güvenliği konusunda uzmanlaşmış bir kişidir. Müdürlük makamında Afyonkarahisarlı birisi de olsa, Ankaralı, Erzurumlu bir kişi de olsa, bu denetimlerin yapılması zorunlu. Afyonkarahisar’da bazı işletmeler kapanıyor, biz de Erzurum’da bazı işletmeleri kapatmak zorunda kalıyoruz. Bakanlığımızın talimatını uygulamak ve halkın sağlığını korumak, bizim görevlerimiz arasında” diye konuştu. (Kocatepe)