Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gizem Bağdaçicek Onlyfans Ne Kadar Kazandı?

7 Aralık 2023 tarihinde Onlyfans adlı platformda yayınlamış olduğu içerikler nedeniyle Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan Ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek’in uygulamadan ne kadar para kazandığı merak ediliyor.

7 Aralık 2023 tarihinde

7 Aralık 2023 tarihinde Onlyfans adlı platformda yayınlamış olduğu içerikler nedeniyle Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek hakkkında 1 yıl 9 aya kadar hapisle cezası istenmişti.

Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında içerik üreten ve binlerce takipçisi bulunan  Gizem Bağdaçiçek, OnlyFans isimli ücretli bir uygulamada da içerik üretiyordu.

 

 

GİZEM BAĞDAÇİCEK ONLYFANS NE KADAR KAZANDI?

 

Belirli bir ücret karşılığında içerik üreticilerinin erotik görüntülerinin sergilendiği OnlyFans isimli uygulamada, içerik üreten Gizem Bağdaçiçek’in birkaç günde 22 bin dolar kazandığı iddia ediliyor.

 

GİZEM BAĞDAÇİÇEK KİMDİR?

Gizem Bağdaçiçek, 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bulgaristan göçmeni bir aileden gelen Gizem Bağdaçiçek, Twitter üzerinden yaptığı spor paylaşımlarıyla bir süre dikkat çekmişti.