Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gök: AFSİAD’ı takdir ediyoruz – Kocatepe Gazetesi

İl Dernekler Müdürü Nuri
Gök: AFSİAD’ı takdir ediyoruz

İl Dernekler Müdürü Nuri Ahmet Gök, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ni (AFSİAD) ziyaret etti. AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu’nun kapıda karşıladığı Ahmet Gök,  her zaman AFSİAD’ın yanında olduklarını belirterek, Afyonkarahisar ekonomisi başta olmak üzere her alanda başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.
Nuri Ahmet Gök, “Dernekler Müdürlüğü olarak, ilimizde bulunan derneklerimize belli aralıklarla belli zamanlarda ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün de ilimizde güzel çalışmalara imza atan, bir noktada kurumsallaşmış AFSİAD’ımızı ziyaret ettik. AFSİAD’ınçalışmalarını kurulduğu ilk yıldan itibaren yakından takip ediyoruz. Her zaman çalışmalarını ve kendilerini destekliyor ve takdir ediyoruz. Sayın AFSİAD Başkanımızla her zaman istişareler yapıyoruz. Başkanımızın şahsında tüm AFSİAD üyelerimize başarılar diliyoruz. İlimiz ekonomisi başta olmak üzere her alanda olduğu gibi kendilerinden güzel çalışmalar bekliyoruz” dedi.
AFDİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ise, Nuri Ahmet Gök’ün derneklerine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi: “İl Dernekler Müdürümüz Ahmet Bey’in ziyaretinden dolayı çok memnun olduğumu vurgulamak isterim. Sağ olsunlar, sıkıntılı günler de dâhil olmak üzere her zaman el ele, gönül gönüle bu memleket ve bu millet için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Ahmet Bey bir ara başka bir göreve atanmıştı. Tekrar aynı göreve atanmasından dolayı da çok mutlu olduk. Biz kendisini ve başarılarını her zaman yâd ediyoruz. Bizlere göstermiş olduğu bu kadirşinaslıktan dolayı da kendisine şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

MANİFESTO GİBİ KUTLAMA

 

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Şehitoğlu, şöyle dedi:
“Gazetecilerin yaptığı iş; kamuoyunun aydınlatılması, kamuoyunun doğru bilgilere ulaşabilmesi adına vatani görev kadar kutsal bir görev! 15 Temmuz hain darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımızı, gazeteciler ve basın mensupları aracılığıyla bulup canlı yayına çıkartmasaydık belki bugün farklı bir noktadaydık. Bu kadar çok önemli bir görev ifa ediyor gazeteciler.  Günümüz teknoloji ve bilişim çağı… Böyle olunca bulanık sularda balık avlamak isteyenler, tabiri caizse trol denilen trolleşmiş tipler, basın özgürlüğünden bahsediyorlar. Onların gününü filan kutlamıyoruz(!) yanlış anlaşılmasın. Biz aklıselim ilkeli kamuoyunu doğru bilgilendiren ve doğrunun yanında olan gazetecilerin gününü canı gönülden kutluyoruz. AFSİAD olarak da 26 yıldır olduğu gibi bugün ve bugünden sonra da her zaman gerçek basının, gerçek gazetecilerin yanında olacağız! Gerçek gazetecilerin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlu olsun.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti