Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökhan Özen Kaç Yıl Evli Kaldı?

Gökhan Özen Kaç Yıl Evli Kaldı? Sorusu bugün internette ne çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Peki, Gökhan Özen Kaç Yıl Evli Kaldı?Detayları haberimizde…

Gökhan Özen Kaç Yıl

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen’in hayatı ve kariyeri hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gökhan Özen Kimdir? Gökhan Özen hakkında tüm merak ettiklerinizi sizler için araştırdık. İşte detaylar….

GÖKHAN ÖZEN KİMDİR?

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, 1979 (44 yaşında) yılında Ankara’da doğmuştur. Aslen Trabzon Beşikdüzülü olan Gökhan Özen, 6 yaşında Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu seçmelerinde başarı göstererek ilk müzik eğitimine koroda başlamıştır.  Dünya çapında klasikleşmiş opera eserlerini 3 sene boyunca birçok kez koro ile birlikte sahnede sergileyen Özen, ardından 1991 yılında TRT Ankara Radyosu TSM Çocuk Koro’sunun sınavlarını birincilikle kazanarak 7 yıl süren Türk müziği eğitimi almıştır.  Birçok hit şarkıya imza atan Özen, 7 albüm 3 single çıkartmıştır. Çıkarttığı her albüm ile çok satanlar listesine girmeyi başaran ünlü şarkıcının iki albümü Mü-yap tarafından altın ödüle, 2003’te çıkardığı Civciv albümü ise diamond ödüle layık görülmüştür.

GÖKHAN ÖZEN KAÇ YIL EVLİ KALDI?

2010 yılında Selen Sevigen ile evlenen Gökhan Özen’in Ada ve Deren isminde 2 kız çocuğu bulunmaktadır. Sevigen ve Özen çifti 2016 yılında hayatlarını ayırmışlardır.