Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökyüzü uçurtmalarla rengarenk

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen 35. Uçurtma Şenliği’nde unutulmaz anlar yaşandı

 

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 35’incisi düzenlenen Uçurtma Şenliği bu yıl da coşku ile gerçekleşti. Kent Ormanı’nda yapılan 35. Uçurtma Şenliğine katılım yoğun oldu. 60’a yakın uçurtma sahibi, yarışmada derece almak için kıyasıya mücadele etti.
Aileleriyle birlikte çocuklar, uçurtmalarını daha yükseğe uçurabilmek için çaba sarf etti. Büyükleri de zaman zaman çocukların heyecanına ortak olarak uçurtma yarışına dâhil oldu. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte özellikle küçük yaştaki çocukların mutlulukları dikkat çekti. Metrelerce yüksekliğe ulaşan uçurtmalar dakikalarca gökyüzünde dalgalanarak güzel bir görüntü oluşturdu. Etkinlikte ayrıca Kültür Sanat Akademisi tarafından konser de verildi. Şenlikte katılımcılara ve misafirlere çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Heyanlı ve keyifli vakit geçiren vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibine etkinlik nedeni ile teşekkür etti.
Uçurtma Şenliği iki kategoride yapıldı. En güzel uçurtma ve en güzel uçan uçurtma dalında dereceye girenler ödüllerini düzenlenen törenle aldı. Yarışmanın jüri üyeliklerini Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk, İscehisar Kültür Müdürü Ahmet Levent Zeybek, Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Elmas, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Meltem Kaptan yaptı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

 

BİSİKLET, TABLET VE AKILLI BİLEKLİK KAZANDILAR
En güzel Uçurtma dalında birinci Melek Çiğirdik, ikinci Yusuf Emre Yılmaz, üçüncü ise Yusuf Bursalıoğlu oldu. En Güzel Uçan Uçurtma Dalında ise birinci Berat Yılmaz, ikinci Hasan Kayra Akgün, üçüncü ise Ensar Emir Öztürk oldu. Her iki kategoride birincilere bisiklet, ikincilere tablet üçüncülere ise akıllı bileklik hediye edildi.