Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gönlümüzün bir kısmı Afyon’da kaldı”

“Gönlümüzün bir kısmı Afyon’da kaldı”
 “Gönlümüzün bir kısmı Afyon’da kaldı”

Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon eski komutanlarından Emekli Tümgeneral Veli Yıldırım, dün öğleden sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube üyelerini dernekte ziyaret etti.
“GİDERDEN DAHA ÇOK ÜZÜLDÜM”
Üç dönem önce Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanlığı görevini yürüten Emekli Tümgeneral Veli Yıldırım, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve dernek üyelerini ziyaret etti. Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Yıldırım’ın ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını ifade etti. Bir görev yerinden ayrıldıktan sonra ilerleyen zamanda şehit ve gazi derneğine uğramaya çalıştığını belirten Yıldırım, “Bunu daha önce de söylemiştim. Buraya yani Afyon’a gelirken biraz üzülerek gelmiştim. Ancak giderken daha çok üzüldüm. Gönlümüzün bir kısmının burada Afyon’da kaldığını belirteyim. En küçük oğlum üniversiteyi burada okuyor, bu sene son sınıfta. Bu vesile ile hem oğlumu ziyaret etmek hem sizleri görmek istedik” dedi.
“SİZİ ÇOK SEVİYORUZ”
Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç’un geçirdiği kazadan haberdar olduğunu, Koç ile telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyleyen E. Tümgeneral Veli Yıldırım, Koç ile ziyaret sırasında görüşmekten ayrıca mutluluk duyduğunu dile getirdi. Yıldırım’ın kendisine gösterdiği hassasiyet ve ilgiden son derece memnun olduğunu belirten Tahsin Koç, “Komutanım geçen Cuma günü sizi andık. Bilakis ben söylemiştim sizden için bir komutanımız vardı. Onu çok seviyoruz diye sizi anmıştık. Veli Yıldırım gibi biri bir daha Afyon’a gelmez dedim” dedi. Güzel düşünceleri ve iltifatları için Gazi Tahsin Koç’a teşekkür eden Yıldırım, emekli olduktan sonra Ankara’ya yerleştiğini ifade etti. Afyonkarahisar’da görev yaptığı zaman diliminde güzel bir atmosfer olduğuna dikkat çeken Veli Yıldırım, iyi diyaloglar kurduklarını kaydetti. >> Burcu AYDIN’ın Haberi