Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Görevimiz kutlu hizmetin bir parçası olmak”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili
"Görevimiz kutlu hizmetin bir parçası olmak"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Recep Özgün seçim çalışmaları kapsamında; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Afyonkarahisar Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya, Afyonkarahisar Altınokta Körler Derneği Başkanı Hakan Erdoğan, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Hatice Cingöz Özsoy,  Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdülkadir Hız ile Afyonkarahisar Otistik Çocuklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Kilci Kavas’ı ziyaret etti.

“24 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Toplumun tüm kesimleriyle istişarelerde bulunduğunu kaydeden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Recep Özgün, “Ülkemiz ve bütün İslam dünyası için çok önemli kilometre taşı niteliğinde olan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde tüm vatandaşlarımızla birlikte elimizi taşın altına koyacağız. Afyonkarahisar ve ilçelerinin tüm sorunlarını çok iyi biliyorum. Genel Merkezimizin takdiri ve halkımızın teveccühü ile Milletvekili seçilirsem ilimiz ve ilçelerinde halkımızın sorunlarını çözmek ve hizmet çıtasının daha üst seviyelerde gelmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.

“STK’LAR TOPLUMUN NABZINI TUTUYOR”

Milletvekillerinin gerek Sivil Toplum Kuruluşları gerekse de yerel yönetimlerle işbirliği içinde çalışması gerektiğini kaydeden Op. Dr. Özgün, “Nasip olurda göreve seçilirsek, halkımızla, yerel yönetimlerimizle ve STK’larla ortak projelere imza atacağız. Toplumun nabzını tutan, ihtiyaç ve beklentileri ortaya koyan en önemli kurumlar Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. AK Partimiz 16 yıldır gerek ülkemizin gerekse de Afyonkarahisarımızın sorunlarının çözülmesi noktasında gerekli çalışmaları ve yatırımları gerçekleştiriyor. Bizlere düşen görevde Milletvekili olsakta olmasakta bu kutlu hizmetin bir parçası olarak çalışmaktır” ifadelerini kullandı.   >> Burak AYDIN’ın Haberi