Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Grubumuz belli olacak – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından
Grubumuz belli olacak

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama ile hem 2. Lig hem de 3. Lig’de mücadele edecek olan takımların grupları belirlenecek. Grupları belirleyecek olan kura çekimi 10 Temmuz Çarşamba günü TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak. Saat 15.00’te yapılacak olan kura çekimi hakkında Federasyon yapılan açıklama şu şekilde:
“2019-2020 sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grup Kura Çekimi, 10 Temmuz Çarşamba günü TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak. Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleşecek kura çekimi, saat 15.00’te başlayacak.”
Ayrıca TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de ise müsabakalar 1 Eylül 2019 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak ve normal sezon 25 Nisan 2020 tarihinde sona erecek.
KURAYA 36 TAKIM GİRECEK
Hacettepe, Ankara Demir, Niğde Anadolu, Gümüşhanespor, Uşakspor, İnegölspor, Eyüpspor, Amed Sportif, Bodrum Belediye Bodrumspor, Sancaktepe Belediyespor, Sarıyer, Sakaryaspor, Samsunspor, Kastamonu 1966, Anadolu Selçuklu, Kahramanmaraşspor, Bandırmaspor, BAK spor, Zonguldak Kömürspor, Tarsus İdman Yurdu, Sivas Belediyespor, Kırklarelispor, Pendikspor, Etimesgut Belediyespor, Şanlıurfaspor, Tuzlaspor, Karagümrük, 2. Ligde kalan takımlar olurken, AFJET Afyonspor, Kardemir Karabükspor ve Elazığspor 1. Lig’den düşen takımlar olarak kuraya dahil olacak. Ayrıca Hekimoğlu Trabzon, Kırşehir Belediyespor, Bayburt İl Özel İdarespor, Van Büyükşehir Belediyespor, Ergene Velimeşespor ve Yeni Çorumspor da 3. Lig’den 2. Lige terfi eden takımlar olarak kuraya dahil olacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti