Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GSİM Personeline Bağımlılık Eğitimi Verildi

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bağımlılıkla mücadele kapsamında eğitim düzenledi. Eğitime, İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personeller, Gençlik Merkezlerinde görev yapan lider ve gönüllü gençler ile yurtlarda görev yapan personeller katıldı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor

Eğitimi veren psikolog Hesna Zeynep Sandal, bağımlılığın ne olduğunu, çeşitlerini, nedenlerini ve etkilerini anlattı. Bağımlılığın, kişinin bir maddeye veya davranışa aşırı derecede bağımlı hale gelmesi olduğunu belirten psikolog Sandal, bağımlılığın fiziksel, psikolojik ve sosyal olmak üzere birçok olumsuz etkisi olduğunu söyledi.

 

GSİM Personeline Bağımlılık Eğitimi Verildi

Psikolog Sandal, bağımlılıktan korunmanın en iyi yolunun, bağımlılığın nedenlerini ve etkilerini bilmek olduğunu vurguladı. Bağımlılığın nedenlerini bilmek, gençlerin bağımlılığa karşı farkındalıklarını artırmaya ve bağımlılığa yakalanma risklerini azaltmaya yardımcı oluyor.

Eğitimde, bağımlılığa karşı farkındalık yaratmak için yapılabilecek etkinlikler de anlatıldı. Katılımcılar, bu etkinlikleri kendi çevrelerinde yaparak, bağımlılıkla mücadeleye katkıda bulunabilecek.

GSİM Personeline Bağımlılık Eğitimi Verildi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti