Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Güçlü Afyonkarahisar lobisinin temelleri atılacak”

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı
“Güçlü Afyonkarahisar lobisinin temelleri atılacak”

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, dün 2. Dumlupınar Caddesinde ki seçim irtibat bürosunda mahalle temsilcilerinden oluşan heyetle bir araya geldi.
“İSTİŞARELİ BELEDİYE KÜLTÜRÜNÜ KAZANDIRACAĞIZ”
Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak konuşmasında uzun zamandır şehre hizmet ettiğini, her sokak ve cadde de izi olduğunu belirtti. Millete hizmet sevdasında kutlu yürüyüşe yeni bir mertebeye doğru niyet aldıklarını söyleyen Koçak, “Allah’ın izniyle zaferle taçlandıracağımız bir yürüyüşe çıkıyoruz. Bu yürüyüş münasebetiyle her gün özellikle de hafta sonları grup grup arkadaşlarımız, dostlarımız ziyaretlerimize geliyor. Geçen hafta gençlerimizle beraber olduk. Önce ki gün annelerimiz ve kadınlarımızla beraber olduk. Çok yoğun bir talep üzerine saat vererek can dostlarımızla bu toplantıda bir araya geldik. Bu kutlu yürüyüşte bizim için dualar, tavsiyeler lazım. Oy nasıl olsa birine verilecek. Biz sünnet üzere istişareye açık bir insan olarak daima Afyonkarahisar dertlerini istişare ederek ‘İstişare üzerine bir Belediyecilik Kültürünü’ Afyonkarahisarımıza inşallah kazandıracağız.” dedi.
“BİZ ŞEHİR EMİNLİĞİNE TALİBİZ”
Afyonkarahisarlı olmayı büyük bir sevda ve büyük tarihin çocuğu olmanın getirdiği gurur olarak tanımlayan Koçak, “Afyonkarahisar sözde değil özde kuruluş ve kurtuluşun merkezidir. Tarihi noktalara tanıklık etmiş bir şehirdir. Biz her yaptığımız harekette özümüzü hatırlayıp bu Selçuklu’dan Osmanlı’ya, Osmanlı’dan Türkiye Cumhuriyeti Devletine aktardığımız muhteşem yürüyüşümüzü gelecek yüzyıllarla kucaklaştıracağımız bir noktaya hep beraber taşıyacağız. Bizim talip olduğumuz yer Belediye Başkanlığı değil bizim talip olduğumuz yer bu şehrin ‘Şehir Eminliği’ makamıdır. Bundan dolayı önemlidir. Bu yürüyüşüz anlamlıdır, bu yürüyüşümüze katılanlara ne mutlu diyorum.” diye konuştu.
“AFYON’A YAKIŞIR
BELEDİYECİLİK BAŞLATACAĞIZ”
“Talip olduğumuz görev ateşten gömlek. Talip olduğumuz görev bu milletin vebalidir” diyen Koçak şöyle konuştu:
“Talip olduğumuz görev ailelerin çocukları, gelecekleridir. Afyonkarahisar’ın dünya şehirleri arasında Türkiye’de ki büyük şehirler arasında rekabet edeceği bir gelişmeye sahip oluyoruz. Doğumundan ölümüne kadar burada yaşayan insanlarımızın vebaline, sorumluluğuna talip oluyoruz. Buralar kibir, rant, insanlara tepeden bakma makamı değildir. Burası milletin makamıdır. Millete hizmet makamıdır. Onun için böyle bir makama talip oluyoruz. Allah izin verirse Afyonkarahisar’a yakışacak çok güzel bir Belediyeciliği başlatacağız.”
“AFYON LOBİSİNİN
TEMELLERİNİ ATACAĞIZ”
Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluş günü olan 27 Ağustos gününü “Dünya Afyonkarahisarlılar Günü” olarak ilan edeceğini belirten Koçak, “26-30 Ağustos tarihleri arasında idrak edilen Zafer Haftasını büyük bir bayram şölen şeklinde kutlayacağız. Hem zaferleri hem şehrimizi konuşacağız. Geleceğimizi birlikte planlayacağız. Şehrin ekonomisini canlandıracak, projeler tartışılacak, birliğimiz pekişecek. Güçlü bir Afyonkarahisar Lobisinin temellerini atacağız. Bunun için önce Türkiye’mizde her il ve ilçede yaşayan Afyonkarahisarlıların envanterini çıkartacağız.  Her kamu kuruluşundaki Afyonkarahisarlıların isim telefon mail envanteri çıkarılacaktır. Türkiye’mizden Her üniversitede bulunan akademisyenlerin iletişim bilgileri tespit edilecektir. 27 Ağustos’u ‘Dünya Afyonlular Günü’ ilan edeceğiz. Güçlü bir Afyonkarahisar Lobisi oluşturacağız. 27 Ağustos 2019 tarihinde Birinci Dünya Afyonkarahisarlılar Kurultayını toplayacağız. Bu çalışmalar Afyonkarahisar’ın lobi gücünü oluşturacak birlikte çok daha güçlü olacağız. Büyük yatırımları birlikte başaracağız. Bu yapılacaklar hala eksi hanemizde duruyor. Belediyeyi kim kazanırsa bu lobi gücünü hayata geçirmeye davet ediyorum. Değerlerimize sahip çıkabilirsek Değerli bir şehir olabiliriz. İnsan varlığımız şehrimizin en büyük servetidir. Zenginliğimizin kıymetini bilelim ve sahip çıkalım” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti