Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Güçlü toplumun temelini kadın atar”

Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı

Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu, Bayat Kadın Kültür Evi’nde seminer verdi. Kuzu, güçlü aile sayesinde oluşacak güçlü toplumun temelini kadınların attığını söyledi

 

Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı ve Kadınana Gazetesi sahibi Canser Kuzu, Erkmen ve Çobanlar Kadın Kültür Evlerinde düzenlediği eğitim seminerinin üçüncüsünü Bayat Kadın Kültür Evi’nde verdi.
Canser Kuzu, seminer programı öncesi Bayat Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak ile Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur’u makamlarında ziyaret etti.
Kuzu semineri öncesi Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu telefonla arayıp Bayat’lı kadınlarla görüştürdü. Hayatından örnekler vererek seminerine başlayan Kuzu, “Bayat ilçemizdeki kadınlarımızın başarılı çalışmalarını yakından takip ediyorum. Kadınlarımız Kadın Kültür Evleri’nde aldıkları eğiti ve kazandıkları bilgi beceriler sayesinde hem aile hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır. Eğer kadın mutluysa ülke de mutludur. Eğer kadın umut içindeyse, o ülke de umut içindedir. Kadınlarımızın hayata daha çok katılmaları için onlara yeterince fırsat tanımalı ve önlerini açmalıyız. Okuma oranlarını artırmalı; sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta ön plana çıkmalarına olanak sağlanmalı ve onlara daha çok alan açmalıyız. Ben sık sık sizlerle birlikte olacağım.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti