Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güller resmen Jetler’in hocası – Kocatepe Gazetesi

Güller resmen Jetler’in hocası – Kocatepe Gazetesi
Güller resmen Jetler’in hocası

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor, lige verilen Milli takım arasında Teknik Direktör Serhat Güller ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon sonuna doğru gelen Sabahattin Akgül ve Serhat Gülpınar ile yeni sezona başlayan AFJET Afyonspor ligin başından bu yana alınan kötü sonuçların ardından Akgül ve Gülpınar ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeleri feshetti. AFJET Afyonspor, Sabahattin Akgül’den boşalan teknik adam yokluğunu lige verilen milli takım arasında çözdü. Takımın başına 1. Lig tecrübesine sahip olan Serhat Güller’i getiren AFJET Afyonspor, Sporcu Oteli’nde düzenlenen imza töreni ile resmi olarak da anlaştı. İmza törenine AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Bayaman, Ali Şahin Sportif Direktör İbrahim Çelik ve kulüp görevlileri katıldı.
Atılan imzaların ardından açıklama yapan Salih Sel, “Sezon başında Serhat Gülpınar hoca ile geçen seneden devam ediyorduk. En son Cuma günü oynadığımız Gazişehir Gaziantep maçından sonra Cumartesi günü kendisiyle konuşarak ve karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık. Tevafuk bir rastlantı Serhat Güller hocamızla, giden Serhat Gülpınar’dı. Gelen Serhat Hocamızın 1. Lig tecrübesi var. Daha önce Boluspor ile iki yıl Play-Off oynadı. Sonra da yine 1. Lig kulüplerinde çalıştı kendisi. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur, biz bu sezon sonuna kadar hocamızla sözleşme yaptık. İnşallah bu birlikteliğimiz daha sonra da devam eder.” dedi.  
“HEDEFİMİZ EN KISA SÜREDE YUKARIYA DOĞRU TIRMANMAK OLACAK”
Afyonspor ile anlaştığı için mutlu olduğunu söyleyen Teknik Adam Serhat Güller, “AFJET Afyonspor ile anlaştığım için ben de son derece mutluyum. Başkanımıza da yönetim kurulumuza da bana böyle bir görev verdikleri için de teşekkür ediyorum. Başkanımızın da söylediği gibi iyi bir birliktelik olacak inşallah. Şuan içinde bulunduğumuz konum itibariyle puan olarak aşağılarda da gözüksek de hedefimiz en kısa sürede yukarıya doğru tırmanmak olacak. Bu anlamda da iki gündür de çalışmalarımıza da başladık, inşallah bunu da başaracağız. İnşallah sezon sonunda da mutlu istediğimiz bir yerde de ligi bitirmiş olacağız. İnşallah bunu da başaracağız.” İfadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi