Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Günde 5 bin kişiye iftar verilecek

Afyonkarahisar Belediyesi, yardımlaşma ve
Günde 5 bin kişiye iftar verilecek

Afyonkarahisar Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, iftar çadırları ve dağıtım noktalarıyla vatandaşlara bu yıl da yemek ikramında bulunacak.
3 AYRI NOKTA
OLUŞTURULDU
Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin katkılarıyla üç ayrı nokta ve altı farklı mahallede oluşturulan dağıtım noktalarında günlük 5 bin kişiye iftar yemeği verilecek. Fatih, Sahipata, Karşıyaka, Çavuşbaş, İmaret Camii ve Mecidiye Mahallelerinde dağıtım noktaları oluşturulurken, Cumhuriyet Meydanı altı, 1. Küçük Sanayi Sitesi ve Gezici Çadırda iftar yapılacak.
“GELİN AŞIMIZI PAYLAŞALIM”
Ramazan ayının ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, iftar çadırlarına katkıda bulunmak isteyen vatandaşlara “gelin aşımızı paylaşalım” çağrısında bulundu.
“YARDIMLAŞMA AYINDAYIZ”
Ramazan ayının yardımlaşma, bolluk ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Başkan Zeybek, “Ramazan ayı süresince Afyonkarahisarlılar’ı birbiriyle kaynaştıracağımız iftar çadırlarımızda, günlük 5 bini aşkın vatandaşımıza iftar yemeği ikram edeceğiz. Bu güzel hizmette tüm hayırseverlerimizi iftar çadırlarımıza katkıda bulunmaya davet ediyorum.” dedi.