Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFDORA’dan 3 dairenin ihalesi tamam

Mülkiyeti Afyonkarahisar Belediyesi’nde olan

Mülkiyeti Afyonkarahisar Belediyesi’nde olan ve AFDORA Sitesi’nde yer alan 10 daire açık artırma ile satışa çıktı. 10 dairenin 3’üne 4 talipli çıkarken,7 daireye talep olmadı

 

Belediye Meclis Salonu’nda yapılan açık artırmaya Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve kurmayları katıldı. 10 dairenin satışı için yapılan ihale de 3 daireye 4 alıcı çıktı. B Blok F Giriş 7. Kat 3+1 Vip daire 660 bin lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkarken Mustafa Çiloğlu tek girdiği ihalede 661 bin lira rakamını teklif etti. Daireye başka teklif veren olmadı.
B Blok F Giriş 7. Kat 4+1 Vip daire 725 bin lira muhammen bedel üzerinden satışa çıktı. Açık artırmaya Ender Arslan Çakır ile Asım Dolunay katıldı. Çakır ilk olarak 728 bin lira teklifinde bulundu. Dolunay ise teklifi vermeyeceğini çekildiğini ifade etti.
B Blok F Giriş 8. Kat 4+1 Vip daire 730 bin lira muhammen bedel üzerinden satışa çıktı. Hakan Şeref Ongun’un vekaleti ile Ahmet Benal Köksal katıldı. Köksal 731 bin lira teklif verdi. Gerekli prosedür tamamlanırsa satışlar onaylanmış olacak.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi