Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Karaismailoğlu açıkladı: AFRAY’da temel atılacak

Ulaştırma ve Alt Yapı

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in seçim vaati olan AFRAY’da temel atılacağını söyledi

 

Afyonkarahisar-Şuhut yolunun açılış için kente gelen Bakan Adil Karaismailoğlu Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ulaşım projesi AFRAY hakkında son gelişmeleri anlattı.
“AFRAY’DA HİÇBİR SORUN YOK,  ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİ RAHATLAYACAK”
Bakanı Karaismailoğlu “Kısa zamanda temelini atacağız. Türkiye’nin en büyük projelerinden birisi hızlı tren projesi, Afyon’dan geçiyor. Afyon büyüyecek, Türkiye büyüyecek. Vatandaşımızın hayatı kolaylaşacak o yüzden durmak yok yola devam diyoruz. AFRAY’da hiçbir problem yok. İnşallah yakın zamanda temel atacağız. Çalışmalar başladı. Hızlı tren kapsamına almıştık biliyorsunuz. Kısa zamanda Afyonkarahisar’a büyük bir hizmet olarak, şehir içi trafiğini rahatlatacak bir proje olarak uygulamaya geçireceğiz.” dedi.
“ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE TEMEL ATILACAK”
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi:
“Şehir merkezine yakınlığı ve ulaşımı kolaylaştıracak kampüs güzergâhı ile öğrenciler başta olmak üzere çevre mahalleri de merkeze bağlayacak projede çalışmaların devam ettiği duyuruldu. Şimdiye kadar 30’a yakın seçim vaadini hayata geçiren Başkanımız Mehmet Zeybek’in bir hayali daha gerçek oluyor. Ulaşım konusunda şehre çığır atlatacak AFRAY’da çalışmalar başladı. Projede belirlenen banliyö hatlarının Afyonkarahisar kısmında temel atımı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.” denildi.
“BAKANLIĞIN HIZLI TREN
PROJESİ İLE ENTEGRE EDİLDİ”
Açıklamada, “Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı’nın şehrimizden geçen Hızlı Tren projesi ile entegre edilen AFRAY projesi ile şehir merkezine ulaşım daha kolay olacak. Hem üniversite öğrencilerinin hem de vatandaşların şehir merkezine ulaşımı hızlanacak. Trafik sorunlarını da ortadan kaldıracak proje için merak edilen sorular yanıt buldu.” ifadelerine yer verildi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti