Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Koyuncu, istasyonu yakmaktan vazgeçirdi

Emirdağ İlçesi’ne bağlı Gömü

Emirdağ İlçesi’ne bağlı Gömü Beldesi’nde istasyon işletmeciliği yapan 38 yaşındaki Ali Öztürk, istasyonunun haksız yere
mühürlendiği iddiası ile Gömü’deki istasyonunu ve kendisini ateşe vermek üzere harekete geçti. Öztürk’ü istasyonu yakmaması için Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ikna etti

 

İstasyon sahibi Ali Öztürk’ün Gömü beldesindeki istasyonunu ateşe vereceği ihbarını alan itfaiye ekipleri, güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri istasyon önünde geniş önlemler aldı.
“120 GÜNDÜR HAK ARIYORUZ”
İstasyon sahibi Ali Öztürk yaptığı açıklamada, “Biz 120 gündür Ankara’da ve Türkiye’nin her yerinde hak arayışı içerisindeyiz. Uğradığımız haksızlıkta devlet büyüklerimize sesimizi duyurmak için çalmadığımız bir tane kapı kalmadı. Bizlerin istasyonları sadece dağıtıcının kesmiş olduğu sahte faturadan dolayı kapandı. Bizlerin istasyonlarında otomasyonlarımız var, yazar kasamız var. Sattığımız da belli aldığımız da. Bugüne kadar beni denetleyen bir tane EPDK denetçisi beni benim istasyonumda veya burada bulunan 1200 istasyonda yanlış olan hiçbir şey bulmamıştır. Geldiğimiz noktada dağıtıcıların günahını bayilere çıkarmak istiyorlar.” ifadelerini kullandı.
“İSTASYONU YAKMAKTAN ŞİMDİLİK VAZGEÇTİM”
Olay yerine gelen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, istasyon sahibi Ali Öztürk’le görüştü. Koyuncu, Öztürk’ü ikna ederek istasyonu yakma eyleminden vazgeçirdi. İkna olan Öztür şunları kaydetti: “Sağolsun Sayın Emirdağ Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu meclisimizi bizim adımıza arayarak bakanımızdan randevu aldı. Kendisi de burada mağdur olan halklar için Ankara’ya meclise bizlerle beraber gideceğini ve bizlerin sesini duyuracağına söz verdi. Buraya geldiği için bizleri dinlediği için Sayın Emirdağ Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Bey’e çok teşekkür ederim. İstasyonu yakma eylemimden şimdilik vazgeçtim.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti