Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek, ilk iftarı depremzedelerle yaptı

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, dayanışmanın, yardımlaşmanın ve kardeşliğin timsali Ramazan Ayı’nın ilk orucunu afetzedeler ile açtı

 

Başkan Mehmet Zeybek, Ramazan Ayı’nın ilk iftarında 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketi sonrası Afyonkarahisar’a gelen depremzede aileler ile bir araya geldi. Tınaztepe Kredi Yurtlar Kurumunda misafir olan depremzede ailelerle birlikte iftar yapan Başkan Zeybek ve eşi Sevim Zeybek depremzede ailelerle tek tek ilgilenip yaşanan afetten dolayı bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Vali Vekili Uğur Kolsuz, İl Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ile eşi Fadime Öner’in de katıldığı iftar programında kardeşlik sofralarında hep birlikte iftar açıldı. İftar sonrası afetzede vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Zeybek talep ve ihtiyaçlarını dinledi.
“KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Başkan Zeybek, “Vali Vekilimiz Uğur Kolsuz ve Belediye Başkan Yardımcım Murat Öner ile birlikte Ramazan-ı Şerifin ilk iftarını Tınaztepe Kredi Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerimizle birlikte yaptık. Kardeşlerimiz ile sohbet ederek, birlikte çay içtik. Her zaman yanlarındayız.” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi