Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek, Reis ile yanyana

Cumhurbaşkanı ve AK Parti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’li belediye başkanları ile bir araya geldi. Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te katıldı

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Beştepe’de AK Parti’li belediye başkanlarına yönelik düzenlenen toplantıya katıladı.
Belediye Başkanları Ankara’da ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi. Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirilecek toplantı öncesinde Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları ile bir araya gelip, şehirler ve belediye hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu.
Daha sonra, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in de yer aldığı 15 büyükşehir, 25 il belediye başkanı olmak üzere 40 belediye başkanını, Beştepe’de kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen toplantıya katılan belediye başkanlarını şehirlere ve ülkeye yaptıkları hizmetler için ayrı ayrı tebrik ederek, “Sizlerden 2019 yılında açıkladığımız 11 maddeye bağlı kalmanızı istiyorum. Sizlerin milletimizin gönlüne girmedeki başarısı 2023’teki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin de sonucunu etkileyecektir.” dedi.
“SOKAKTAN, ÇARŞIDAN AYAĞINIZI KESMEYİN”
Erdoğan, “Son 19 yılda hayata geçirdiğimiz reformlarla mahalli idarelerin gücünü arttırdık. İnsanımız telefon açtığında muhatap bulunmasını, ilgilenilmesini arzu ediyor. Vatandaşa değer veren, sorunlarına çözüm arayan dürüst bir belediyecilik tasavvurundan bahsediyorum. sizlerden hizmet ederken samimiyeti güler yüzü bırakmamanızı istiyorum. Sokaktan, çarşıdan ayağını kesmemelidir. Emek vermeden sadece sosyal medya mecralarıyla vatandaşın kalbine girilemeyeceği çok açık ortaya çıkmıştır. Sosyal medya belediyeciliği, hizmet belediyeciliğinin yerini almaz, alamaz.Sizlerden 2019 seçimlerinde milletimize açıkladığımız 11 prensibe sıkı sıkı bağlı olmanızı diliyorum. İmar düzenlemelerinde şaibeye yer vermeyecek şekilde adil bir şekilde çalışın. İhaleleri canlı yayınlayın. Sizlerin milletimizin gönlünüze girmedeki başarısı 2023’teki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin de sonucunu etkileyecektir. Sorunları yerinde görmenizi, vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenmenizi özellikle rica ediyorum. Halkımızla kapı dışından değil kapılar çalınarak evlere misafir olmaya mecburuz. Mütevazi olmak, tevazu içinde çalışmalarımızı yaygınlaştırmak bizim için en önemli görev.” ifadelerini kullandı.
ZEYBEK: RABBİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarımızla bir araya geldi. Rabbim uzun hayırlı ömürler versin Başımızdan eksik etmesin. Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam İnşAllah.” diye konuştu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti