Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkanlar bir araya geldi

Başkanlar bir araya geldi

Sinanpaşa İlçe ve belde belediye başkanları Akören Belediye Başkanı Hacı Candan’ın ev sahipliğinde bir araya geldi

 

İlk ki Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman tarafından başlatılan Belediye Başkanları toplantısının ikincisi Akören Belediye Başkanı Hacı Candan’ın ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıda Belediye Başkanları arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması, ilçe ile beldelere yapılacak olan çalışmaların istişaresi yapıldı. Toplantı öncesi konuşan Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, “Geçtiğimiz ay ilkini yaptığımız Sinanpaşa İlçesi Belediye Başkanları toplantısının ikincisini Akören Belediye Başkanımız Hacı Candan’ın ev sahipliğinde yapıyoruz. Ben ev sahipliğinden dolayı Belediye Başkanımız Hacı Candan’a teşekkür ediyorum.” dedi.
“BAŞKANLAR ARASINDA AYRILIK YOK”
Sinanpaşa İlçesinde bulunan Belediye Başkanları arasında iktidar, muhalefet ayrımı olmadığına dikkat çeken Başkan Karaman, “Örneğin Sinanpaşa İlçesinde AK Partili, Milliyetçi Hareket Partili ve Büyük Birlik Partili Belediye Başkanlarımız ile çalışmalarımızı ve görüşmelerimizi yapıyoruz ve bu sayede Sinanpaşa İlçesini nasıl kalkındıra biliriz bunun çalışmalarını da yapmış oluyoruz.” diye konuştu.
Akören Belediye Başkanı Hacı Candan ise, belediye başkanları toplantısına ev sahipliği yapmanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade etti. Bu tür toplantılar sayesinde Belediye Başkanları arasında birlik ve beraberliğinde sağlandığını belirten Başkan Candan, “İnşallah bu tür toplantıları yaparak ilçemize, beldelerimize hatta köylerimize yapılacak olan yatırımları birlikte istişare yapacağız.” ifadelerini kullandı.
Akören belediye Başkanı Hacı Candan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Başkanlar Toplantısına Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Kırka Belediye Başkanı Bekir Uygan, Kılıçaslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, Küçükhüyük Belediye Başkanı Necip Nergiz, Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan, Taşoluk Belediye Başkanı Hüseyin Çalış, Serban Belediye Başkanı Vedat Köse, Tınaztepe Belediye Başkanı Adem Yetişkin, İl Genel Meclis Üyesi İsmail Aktürk, AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Süleyman Aydın ve MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Yılmaz Aksoy katıldı.