Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediye ile Basın arasında köprü olacağız”

Afyonkarahisar Belediyesi Basın, Yayın

Afyonkarahisar Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne yeni başlayan Nurullah Peker, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti

 

Daha önce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Basın birimi ayrı bir müdürlük olarak hizmet verecek. Geçtiğimiz günlerde kurulan Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine ise Üsküdar Belediyesi’nde görev yapan Süleyman Nurullah Peker getirildi.
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ile ilimiz basın-yayın hayatı üzerine sohbette bulunan Nurullah Peker, “Afyonkarahisar Belediye Başkanımız sayın Mehmet Zeybek’in basın-yayın camiasına olan ilgisini ve sevgisini siz değerli basın mensuplarımıza yansıtmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Afyonkarahisar Belediyesi ile basın mensuplarımız arasında iyi ilişkiler noktasında bir köprü almaya çalışacağız” dedi. Sezer Küçükkurt da Peker’e başarılar diledi.
Süleyman Nurullah Peker, 1989 tarihinde Afyonkarahisar Bolvadin ilçesinde doğdu. Lise eğitimini Bolvadin İmam Hatip Lisesi’nde, Üniversite eğitimini ise İstanbul Okan Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünde tamamladı. Eğitim hayatına ara vermeden devam eden Peker, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimini” tamamladı.
2012-2022 yılları arasında Üsküdar Belediyesi’nde farklı birimlerde görev aldı. 01.11.2022 tarihinde Afyonkarahisar Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü olarak görevlendirildi. Peker evli ve 2 çocuk babasıdır.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti