Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BU MİLLET YIKILMAZ. GÖNÜLLÜ AKINI VAR

Ülkemizi yasa boğan ve

Ülkemizi yasa boğan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir haftalık resmi ulusal yas ilan edilen deprem felaketinin ardından Afyonkarahisarlılar’dan duygulandıran destek talepleri geliyor.
Çok sayıda vatandaşın sosyal medya hesapları üzerinden ve doğrudan başvurularla deprem bölgesine gitmek isteyen gönüllü vatandaşlar Afyonkarahisar AFAD İl Müdürlüğü’ne yönlendiriliyor.

HERKES GÖNÜLLÜ OLMAK İSTİYOR
AFAD tarafından öncelikle Temel İlk Yardım Eğitimi alanların bölgeye intikali için başlatılan çalışmalar ise tüm hızıyla sürüyor.
Şu anki dönemin akut bir dönem olduğunu ifade eden AFAD İl Müdürü Mehmet Buldan, öncelikle e-devlet üzerinden kayıtlı olan ve temel ilk yardım eğitimi alan vatandaşlarımızın başvurması gerektiğini ifade ederek şu tavsiyelerde bulundu:
“Maalesef hepimizi derin üzüntüye boğan depremde her vatandaşımız bölgede tek yürek olarak deprem bölgesine gitmek istiyor. Fakat şu andaki bölgede daha etkili bir süreç yönetmek adına temel ilk yardım eğitimi alan vatandaşlarımızı yönlendiriyoruz. Bu vesileyle öncelikli olarak AFAD veritabanımıza kayıtlı temel eğitim almış tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti