Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halkın vekilinin makam aracı halkın hizmetinde

Halkın vekilinin makam aracı halkın hizmetinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Akcaşar Köyü’nde yaşayan Berkin ve Ramazan Efe’nin sünnet düğünü için makam aracını tahsis etti.
SÜNNET ÇOCUKLARI BÜYÜK
SEVİNÇ YAŞADILAR
Berkin ve Ramazan Efe’nin babası Ahmet Seven Milletvekili Köksal’ı arayarak makam aracını sünnet aracı yapmak istediklerini söyledi. Bunun üzerine hareket geçen Köksal, TBMM 12 plakalı makam aracını balon ve renkli tüllerle süsleyerek Berkin ve Ramazan Efe’nin evinin önüne geldi. Kırmızı plakalı makam aracını gören Berkin ve Ramazan Efe büyük sevinç yaşadılar. Berkin ve Ramazan Efe ile anne ve babası Milletvekili Köksal ile kırmızı plakalı makam aracının önünde ilk önce hatıra fotoğrafı çekindiler.
KÖKSAL MAKAM ŞOFÖRÜ OLDU
Daha sonra Milletvekili Köksal, direksiyona geçerek Berkin ve Ramazan Efe’nin makam şoförü oldu. Sünnet çocukları ve ailesi Milletvekili Köksal’ın kullandığı makam aracına binerek sirenler eşliğinde konvoy yaptılar. Sünnet konvoyuna Akcaşar Köyü sakinlerinin neredeyse tamamı katıldı.
HALKIN VEKİLİ HALKIN
ARASINDA SLOGANI ATILDI
Akcaşar Köyü sakinleri konvoy sonrası “Halkın vekili, halkın arasında”, “Ankara’nın değil, Afyonkarahisar’ın vekili” şeklinde sloganlar atarak, “Burcu Köksal, hiçbir zaman seçimden seçime bizlerin yanına gelen klasik milletvekillerinden olmadı. Her zaman bizlerle iç içe oldu. Ne zaman arasak ulaştığımız ve her zaman bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinleyerek çözüme kavuşmasında çaba sarf etti. Bir telefonla sünnet çocuklarına makam aracını tahsis etmesi ise bunun en açık örneği.” şeklinde konuştular.
“BU MAKAMLARI HALKIMIZA
BORÇLUYUZ, BU ARAÇTA HALKIN ARACI”
“Bizler bu makamları halkımıza borçluyuz. Bu araçta halkın aracı.” diyen Köksal, “Zaman zaman hemşehrilerimizin aracımızla ilgili ‘evleneceğim, kız kaçıracağım, sevdiğimi bana vermiyorlar makam aracınızı bize verir misin’ ya da ‘annem hasta doktora götüreceğim’ gibi istekleri oluyor. Bunları yerine getirmeye çalışıyoruz. Şimdi de iki tane sünnet çocuğumuzun sünnet arabası olması için böyle bir istek oldu. Bizler makamlarımızı halka borçluyuz. Bu araç halkın aracı. Herşey olabilirsin her makama gelebilirsin ama aslolan bizleri bu makama getiren vatandaşı unutmamaktır. Dolayısıyla böyle bir günde, böyle bir mutluluğu da paylaşmak, bu aracı bu şekilde tahsis etmek bize ayrıca mutluluk verdi. İnşallah evliliklerini de görürüz. Bu araçlar, bu makamlar tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin, tüm halkındır. Çünkü onlar bizi bu noktaya getirdi, birlikte ülkeyi yöneteceğiz, birlikte güzel günlere inşallah.” ifadelerini kullandı.
“ÇİFTE BAYRAM YAŞADIK”
Sünnet çocukları Berkin ve Ramazan Efe’nin anne-babası Ahmet ve Gurbet Seven ise Milletvekili Köksal’a teşekkür ederek, “Vekilimiz bize çifte bayram yaşattı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bir telefonumuzla makam aracını bizlere tahsis ettiği gibi birde çocuklarımıza şoförlük yaptı. Açıkçası biz kendisine telefon ettiğimizde sadece makam aracı gönderir diye düşünüyorduk. Makam aracını süsleterek hem de kendisi bizzat şoförlük yaparak bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadı.” dediler.