Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hanımeli Pazarı hizmete açıldı

15 günde bir pazar

15 günde bir pazar günleri Salı Pazar yerinde kurulan Hanımeli Pazarı’nda ev hanımlarının kendi ürettikleri el işleri, aksesuar, giyim, ev tekstili, takı, gıda, oyuncak gibi çeşitli ürünler satışa sunuluyor. Ev hanımlarının ekonomik hayata katılımlarını arttırmayı ve girişimciliklerini desteklemeye yönelik kurulan Hanımeli Pazarı kadınlara iş olanağı sağlamayı hedefliyor.
Belediye Başkanı Nihat Sarı, Hanımeli Pazarı’nın daha da geliştirilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını ifade ederek şunları söyledi:
“Belediyemize ait hanımeli pazarımızda ev hanımları gıda ürünleri başta olmak üzere kendi yapmış oldukları el işleri, aksesuar, giyim, ev tekstili, takı, oyuncak gibi çeşitli ürünleri satışa sunuyor. Gerçekten bütün hanım esnaflarımız yaptıkları ve satışa sundukları ürünlerle çok güzel hizmet veriyorlar. Hanımlarımızın ekonomik hayata katılımlarını artırmak ve girişimciliklerini desteklemek amacıyla Hanımeli Pazarımıza tüm ev hanımlarımızı davet ediyoruz. Halkımızın desteği ile hanımeli pazarımızın daha da büyüyüp gelişeceğine inanıyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti