Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hem denetledi, hem sıkıntıları dinledi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, hafta sonu Fuar Alanı’ndaki pazaryerini ziyaret ederek, hem maske denetimi yaptı, hemde halkın talep ve sıkıntılarını dinledi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, hafta sonu pazar alışverişini Fuar Alanı’ndan yaptı. Başkan Zeybek, pazar yerindeki esnaf ve vatandaşlardan sağlıkları için maske takmalarını ve sosyal mesafe kuralına riayet etmelerini istedi.
“ESNAFIMIZIN ŞİKAYETİ YOK,
GAYET MEMNUNLAR”
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Zeybek, “Afyonkarahisar’ın en geniş pazarını ziyaret ettik. Hem esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı pazarlar diledik, hemde istek, talep ve şikayetlerini aldık. Elhamdülillah dolaştığımız tüm esnafımız hiçbir şikayetlerinin olmadığını, gayet memnun olduklarını ifade ettiler. Bizde Belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledik. Biz kendimizde esnaftık, bende pazarcılık yaptım. Yaptıkları hizmetin ne olduğunu çok iyi bilirim. Pazaryerlerimizde sergi açan tüm esnafımızı gönülden kutluyorum.” dedi.
“VATANDAŞLARIMIZ KURALLARA
BİREBİR RİAYET EDİYOR”
Hem devletin hemde vatandaşların aldığı tedbirlerle pandemi sürecinin atlatılacağına inandığını ifade eden Başkan Zeybek, “Gördüğümüz kadarıyla hem esnafımız, hemde vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu pandemi kurallarına birebir riayet ediyorlar. İçlerinde birkaç tane unutan varsa onları da ikaz ettik. Onlarda hemen gerekli tedbirleri aldılar. Maske, dezenfekte ve sosyal mesafe kurallarına riayet eden tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Zor günlerden geçiyoruz. Sadece ülkemizde değil, tüm dünyada koronavirüs salgını ile mücadele devam ediyor. Şehrimizde de gerekli tedbirleri alarak, vatandaşlarımızın sağlığını korumaya çalışıyoruz.” diye konuştu.