Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hisar Gazetesi’ne 17’inci yıl ziyareti

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri yayın hayatında 16 yılı geride bırakan Hisar Gazetesi’nin 17’inci kuruluş yıldönümünde gazete sahibi Hakan Dilek ve çalışanları ziyaret ettiler

 

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği (ABYD) Başkanı Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hisar Gazetesi Sahibi Hakan Dilek, ileri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşlarının, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmadığını dile getirerek, “Gazetemizin 17’inci kuruluş yıldönümünü kutlar, sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle çalışma arkadaşlarıma başarılar dilerim.” dedi.
“NİCE BAŞARILI YILLARA”
ABYD Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ise, yerel basınının önemli gazetelerinden biri olduğunu belirterek Hisar Gazetesi’nin 17’inci kuruluş yıldönümünü kutladı. Küçükkurt, “Nice yıl dönümlerinde hep bir arada bulunmayı, Hisar Gazetesi’nin başarılarının devamını diliyorum. Hisar Gazetesi’nin 17’inci senesini, Hakan Dilek’in ise 3’üncü senesini kutluyorum. Geçmişten bu güne kadar Hisar Gazetesi’nde emeği bulunan herkesi tebrik ediyoruz. Yayın hayatında da başarılar diliyorum” diye konuştu.
Daha sonra söz alan Derneğin Onursal Başkanı Hacı Hakkı Özsoy, 17 yıldır Afyonkarahisar’a hizmet eden Hisar Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutladı. Gazeteci İsmail Akar ise, toplumun demokratikleşmesinde, bireyin olgunlaşmasında, gelişmesinde ve bilgi sahibi olmasında en önemli aracın medya olduğunu belirtti. Afyon-karahisar İnter-net Medyası Radyo ve İnter-netçiler Derneği Başkanı ve ABYD Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Elçi de Hisar Gazetesi’nin 17’inci kuruluş yıldönümünü nedeniyle gazete sahibi Hakan Dilek ve çalışanlarını tebrik etti. Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kılınç, Hisar Gazetesi çalışanlarının 17’inci kuruluş yıldönümünü canı gönülden kutladığını söyledi. Ege Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı Mehmet Abdioğulları da, Hisar Gazetesi’nin kaliteli yayın anlayışının devamını diledi.
Öte yandan iş yoğunlukları nedeniyle ziyarete katılamayan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Mega Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Serteser, Mega Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve ABYD Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Türker, Mega Birlik A.Ş. Temsilcisi Mehmet Emin Güzbey ve Kadınana Gazetesi Sahibi Canser Kuzu da ziyaret esnasında gazete sahibi Hakan Dilek’i telefonla görüntülü arayarak Hisar Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutladılar. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti