Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Emirdağ’da toplandı

İGM Emirdağ’da toplandı

İl Genel Meclisi’nin (İGM) Ağustos ayı dördüncü toplantısı Emirdağ Kent Ormanında gerçekleştirildi. Meclis Ağustos ayının 5. ve sonuncu toplantısı için bugün sabah il merkezindeki Meclis Salonunda bir araya gelecek.
EMİRDAĞ’DA GENİŞ
KATILIMLI TOPLANTI
Toplantıda öncelikle ev sahibi Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İGM üyeleri adına Emirdağ AK Parti İGM Üyesi Necati Şevik, Brüksel Bölge Milletvekilleri Hasan Koyuncu, Şevket Temiz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven katılımcıları selamladı. Sandıklı ilçesindeki programa katılmak üzere Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen toplantıdan ayrıldılar. Öte yandan; Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Davulga Belediye Başkanı Ergün Erdik, EYAD Başkanı Metin Eder de toplantıda hazır bulundu. Toplantı açılış ve yoklama alınması ile başlarken ilk etapta gündem dışı 6 konu okutulup rapor hazırlanması için oybirliği ile ilgili komisyonlara gönderildi.
KOMİSYON
RAPORLARI
KABUL EDİLDİ
Toplantı 29. gündem maddesiyle devam etti. Çay ilçesi Tarım köyü Bolvadin yolu ile Çay yolunu birbirine bağlayan 600 metrelik yolun 2019 yılı yatırım programına dâhil edilerek asfaltlanmasını uygun gören aynı yönde ki komisyon raporları oybirliği ile kabul edildi. Emirdağ ilçesine bağlı Karacalar devlet yolu ile ilçe merkezi arasında ki yolu ve Çatallı devlet yolu ile Emirdağ merkez arasında ki yolun yol ağına alınmasına karar verildi. Bayat ilçesi Çukurkuyu-Han ilçesine bağlanan yola köprü ve menfez yapılması talebinin 2019 yılı programında değerlendirilmesi kararlaştırıldı. İhsaniye ilçesinin Aşağıtandır köyünde ki köprünün korkuluk ve bariyerleri de yapılacak. Çay ilçesi Deresinek köyünde bulunan çevre yolu ile köyü bağlayan 1. bağlantı yolun asfalt kısmının köy merkezine kadar 600 metrelik kısım da asfaltlanacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi