Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM gündeminde jandarma karakollarına bağış kararları var

İl Genel Meclisi (İGM)

İl Genel Meclisi (İGM) Ağustos ayı toplantılarının ilk birleşimi dün sabah Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın Başkanlığında gerçekleştirildi. Ağustos ayının ikinci toplantısı bugün sabah yapılacak. Açılış ve yoklamanın ardından toplantı gündem dışı bir maddenin okutulup komisyona havalesi ile başladı.
KINIK KÖY MUHTARLIĞINA TAHSİS
SÜRE DEĞİŞİKLİĞİ GÖRÜŞÜLECEK
Dinar ilçesine bağlı Kınık köyünde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 3 bin 286 parselde kayıtlı 199,22 metrekare alanlı, 3 bin 287 kayıtlı 2.000,07 metrekare alanlı ve 3 bin 288 parselde kayıtlı 1. 196, 43 metrekare alanlı arsa vasıflı taşınmazlarla tapunun 2 bin 680 parselinde kayıtlı, 725,00 metrekarelik kavaklığın 5 yıl süre ile Köy Muhtarlığına tahsis kararı bulunuyor. Sözkonusu taşınmazların üzerine köye tayin olan öğretmenlere, hemşirelere, imamlara lojman ve misafirhane yapılması için tahsis süresinin 25 yıla çıkarılması talep ediliyor. Gündemde yer almayan bu konu rapor hazırlanması için ilgili komisyonlara gönderildi.
JANDARMAYA BAĞIŞ KARARI
TALEPLERİ GÖRÜŞÜLECEK
Meclis gündeminin 2. maddesinde yer alan il genelinde yapılacak jandarma karakollarında kullanılmak üzere hayırsever Söz Toplu Tüketim Mağazaları Ltd tarafından yatırılan 20 bin TL için 5302 sayılı İl Özel İdaresi kanunu hükümlerince bağış kararı alınması talebi İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe, İdari ve Hukuk İşleri, Eğitim, Aile ve Sosyal Hizmetler, Yatırımlar ve Kararlar Takip Komisyonlarında görüşülecek. Aynı şekilde jandarma karakol inşaatlarında kullanılmak üzere Doğuş A.Ş. tarafından yatırılan 100 bin TL içinde bağış kararı alınması talebi aynı komisyonlara görüşülüp rapor hazırlanmak üzere gönderildi. Jandarma karakolları yapımı için Afyon Mermer A.Ş. tarafından yatırılan 5 bin TL için, Demmer A.Ş. tarafından yatırılan 200 bin TL için bağış kararı talepleri ilgili komisyonlarda görüşülecek. >> Burcu AYDIN’ın Haberi