Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kent Konseyi’nde Başkan Kuzu

Kent Konseyi’nde Başkan Kuzu

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi olağan genel kurul toplantlarını gerçekleştirdi. Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Canser Kuzu oldu

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen genel kurulda Kadınlar Meclisi Başkanlığına Canser Kuzu seçilirken, Gençlik Meclisi Başkanlığına İbrahim Gürbüz seçildi. İlk olarak Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin olağan genel kurulu yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur’un da katıldığı genel kurulun Divan Başkanlığını Afyonkarahisar Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan yaptı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurul toplantısının açılış konuşmasını Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan yaptı. Toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Yasan, Kadın Meclisi Üyelerine Kent Konseyi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Genel Kurulda daha sonra yapılan oylamada Canser Kuzu ve yönetimi Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisine seçildi.
“HEP BİRLİKTE GÜZEL
İŞLER YAPACAĞIZ”
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına seçilmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Kuzu, Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Üyelerine teşekkür etti. Yeni dönemle birlikte Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde çok değerli kadınların görev alacağına dikkat çeken Kuzu, “Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi’nin kadın ayağı olarak güzel projelere çalışmalara imza atacağız inşallah. Kadınların sosyal-kültürel ve bilimsel gelişme içinde özgür düşünen, hak ve özgürlüklere saygılı, üretken ve eşit haklara sahip bireyler olması yolunda katkı koymayı ve bu amaç doğrultusunda eğitim, araştırma vb etkinliklerde bulunmayı planlıyoruz. Yaptığımız etkinliklerde şehrin her kesiminden kadınlarımızla ortak çalışmalar yapacağız. Birlikte hareket ettiğimiz sürece daha güzel işler başaracağız.” dedi.
“İSTİŞAREYE ÖNEM VERİN”
Genel kurulda son konuşmayı yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Canser Kuzu ve ekibini tebrik etti. Kadınların her alanda çok başarılı olduklarını ve Kent Konseyi Kadınlar Meclisinin de bundan sonra büyük başarılara imza atacağından emin olduğunu söyleyen Başkan Zeybek, Kadınlar Meclisinden gelen her türlü talebin kendileri için bir emir telakki olarak kabul edeceklerini belirtti. Belediye’yi “Ben yaptım oldu” anlayışıyla değil, istişareyle yönettiklerini ifade eden Zeybek, kadın meclisinden de aynı anlayışla çalışmalarını isteyerek kararları birlik, beraberlik içinde almalarını istedi.
“PROJELER ÜRETİN”
Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ardından Gençlik Meclisi Seçimleri de yapıldı. Genel Kurula Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya, Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan ve Gençlik Meclisi Üyeleri katıldı. Yapılan Genel Kurulda Gençlik Meclisi’ne İbrahim Gürbüz seçildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Afyonkarahisar Belediyesi olarak Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nden büyük beklenti içinde olduklarına dikkat çekerek, gençlere projeler üretmelerini söyleyerek Belediye olarak kendilerine her türlü desteği vereceklerini ifade etti.