Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

May Termal Afyon’u rezil etti: Müşteriler isyanda, yetkililerden yardım bekliyorlar

VİDEOYU PAYLAŞ

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki May Termal’in müşterileri otel yönetimine isyan etti.

5 yıldızlı termal tatil için geldikleri Sandıklı May Termal’de suların günlerdir kesik olduğunu, otel temizliğinin berbat halde olduğunu ve sorunlarını anlatacak bir yetkili de bulamadıklarını belirten vatandaşlar sıkıntılarını gazeteniz Kocatepe’ye anlattı.

Konya, Isparta, Almanya gibi bir çok yerden Sandıklı’ya gelen insanların yaşadıkları ile şok geçirdiğini belirten May Termal mağdurlarından Ali Kasaplargil, “Temizlik berbat. Tuvaletlere girilmiyor. Termal bir otelde günlerdir su yok. Olacak şey değil. Asansörler çalışmıyor. 5 yıldızlı otel olduğu belirtilen tesiste 1 yıldız adına dahi bir faaliyet göremedik. Paramızın iadesini istediğimizde de muhatap bulamıyoruz. Afyonkarahisar ve Sandıklı’daki yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

Almanya’dan 3500 kilometre uzaktan termal tatil yapıp rahat etmek amacıyla Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine geldiklerini belirten bir vatandaş, “5 yıldızlı otelde sular kesiliyor. Otel yöneticileri müşterilerini azarlıyor. Böyle rezalet olmaz” şeklinde tepkisini dile getirirken bir başka otel müşterisi ise “Sular yok, ne sıcak, ne soğuk, ne termal su yok. Temizlik yok, pompalar arıza yaptı dediler. Odalar kokudan geçilmiyor” diyerek yaşadıkları sıkıntıyı anlattı.

5 yıldızlı olduğu iddiasındaki otelde kaç gündür suların kesik olduğunu, tuvaletlere kokudan girilemediğini belirten bir başka vatandaş ise “Otelden çıkış yapmak istiyoruz ama paramız iade edilmiyor. Su olmayan bir tesiste pandemi ortamında yemeklerin nasıl yapıldığını merak ediyoruz. Bulaşıkların bile yıkanıp yıkanmadığından şüpheliyiz” dedi.

May Termal’de 3 haftadır asansörlerin çalışmadığını anlatan bir başka otel müşterisi ise “Odalar temiz değil, nevresimler değiştirilmemiş. Paspas bile atılmıyor. Her yer mantar içinde. Sauna soğuk, hamam soğuk. Sıcak su da, soğuk su da yok. Bulaşıklar yıkanıyor mu onu bile bilmiyoruz. Paramızı iade etmiyorlar. Müdür izinli diyorlar, muhatap bulamıyoruz. Yetkililere ulaşamıyoruz” diyerek isyanlarını dile getirdi.

 

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti