Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehitlere dualar edildi

Şehitlere dualar edildi

Büyük Taarruz Zafer Haftası programı kapsamında protokol üyeleri tarafından Sinanpaşa İlçesi sınırları içerisinde bulunan Büyük Taarruz Şehitliği ziyaret edildi. Sonrasında ise protokole İzmir yolu üzerinde bulanan İstiklal Tanıtım Merkezi’nde bilgiler verildi

 

Protokol üyeleri tarafından Afyonkarahisar-Antalya karayolu üzerinde bulunan Büyük Taarruz Şehitliği ve Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzerinde bulunan İstiklal Tanıtım Merkezi ziyaret edildi. Protokol üyelerine Sinanpaşa Kaymakamı, Belediye Başkanları ile ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri eşlik etti.
KARANFİL BIRAKIP DUA ETTİLER
Protokol üyeleri Büyük Taarruz Şehitliğini ziyareti sırasında 26 Ağustos 1922 sabahı Afyon Kocatepe’de başlayıp 9 Eylül 1922 günü İzmir’de sona eren, Türk vatanını Yunan işgalinden kurtaran Büyük Taarruz’da şehit düşen subay ve Mehmetçiklere dua okudular.
İSTİKLAL TANITIM
MERKEZİ DE ZİYARET EDİLDİ
Daha sonra İzmir yolu üzerinde bulanan İstiklal Tanıtımı Merkezine geçen protokol üyelerine burada uzman rehberler tarafından İstiklal Tanıtım Merkezinde bulunan yazılı ve görsel materyaller hakkında bilgiler verildi. Ziyaret sırasında İstiklal Tanıtım Merkezi’ni Afyonkarahisar’a kazandıran Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu merkez hakkında ayrıca bilgiler verdi.