Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şuhut-Afyon yolu en kısa sürede tamamlanacak”

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Şuhut-Afyonkarahisar yolunun en kısa sürede tamamlanacağını söyledi

 

Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu Şuhut Belediyesi’ni ziyaret etti. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un makam odasında kendisini görmeye gelen vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, Şuhutlulara müjdeler verdi.
“GENEL MÜDÜRDEN SÖZ ALDIM”
Şuhut-Afyonkarahisar bölünmüş yoluyla ilgili Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile önceki gün görüştüğünü ifade eden Eroğlu, “Karayolları Genel Müdürümüz önceki gün Şuhut-Afyonkarahisar yolunda bizzat kendisi inceleme yaptı. En kısa sürede yolun tamamlanacağının sözünü kendisinden aldım. İhale fesih işlemlerinden sonra yola hemen başlanacağını, en kısa sürede de tamamlanacağını bildirdi.” dedi.
Eroğlu, Şuhut İlçe merkezinde Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un başlattığı “Prestij Caddesine” ek olarak 3 kilometre daha asfalt yol yapılacağını ifade etti. İlçeye yapılacak Millet Bahçesi hakkında bilgiler veren Eroğlu, “Başkanımızın projesi harika. Bizde elimizden geleni yapıyoruz. En kısa sürede müjdeli haber gelecek.” ifadelerini kullandı.
Başkan Bozkrut, ziyaretinden dolayı Eroğlu’na teşekkür ederek kendisine fotoğrafının bulunduğu portreyi hediye etti. Eroğlu daha sonra ilçe Kaymakamlığını ve Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti