Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Taleplerin takipçisi olacağız”

“Taleplerin takipçisi olacağız”

İhsaniye İlçesi ile ilçeye bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, kendisine iletilen taleplerin bizzat takipçisi olacağını söyledi

İlçe programlarına devam eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, bu kapsamda İhsaniye İlçesi’nde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Güne İhsaniye İlçesi’nde başlayan, şehre adını veren haşhaştan çeşitli gıda ürünleri üreten haşhaş ve çikolata ürünleri firması ile ilçede faaliyet gösteren Salça Fabrikasını ziyaret eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, üretimi yapılan ürünlerin üretim aşamaları ve işleyişe dair bilgiler aldı.
Firmalarda çalışan işçilerle de sohbet eden Vali Yiğitbaşı, çalışanlara kolaylıklar diledi. Vali Yiğitbaşı daha sonra İhsaniye Belediyesi’ne geçti.
Belediye personeli tarafından çiçekle karşılanan Vali Yiğitbaşı, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen’i makamında ziyaret etti. Başkan Türkmen, ilçenin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında Vali Yiğitbaşı’na bilgiler verdi.
FRİGYA ORGANİK
KÖY EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Üçlerkayası Köyü’nde bulunan Frigya Organik Köy Evi’ni ziyaret etti. Vali Yiğitbaşı, Peri Bacaları ve mağaraların dibinde yer alan, açık ve kapalı alanda Frigya kahvaltısının yanı sıra yöresel yemeklerin de servis edildiği köy evinde işletmeci aile ve vatandaşlarla sohbet etti. Vali yiğitbaşı daha sonra Demirli Köyü’ne geçti.
İhsaniye temaslarına Demirli Köyü’nde devam eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, burada bulunan Kybele Butik Oteli ziyaret etti. Otel yöneticileri ve çalışanlarıyla sohbet eden Vali Yiğitbaşı, talep ve istekleri dinleyip, çalışanlara kolaylıklar diledi.
İhsaniye’deki son temaslarını Tarihi Ayazini bölgesinde gerçekleştiren Vali Yiğitbaşı, manzarasıyla büyüleyen, Frig medeniyetinin çok sayıda eseri ile adeta bir açık hava müzesini andıran Frigya’nın kalbi Ayazini Köyü’nde incelemelerde bulundu. Vali Yiğitbaşı, vatandaşlarla da bir araya gelerek, hal ve hatırlarını sordu.
Vatandaşları dinleyen Vali Yiğitbaşı, iletilen taleplerin imkanlar dâhilinde çözüme kavuşturulması için talimatlar verdi. Kendisine iletilen taleplerin bizzat takipçisi olacağını da ifade eden Vali Yiğitbaşı, misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür edip fotoğraf çektirdi.
Vali Yiğitbaşı’na ziyaretleri sırasında Vali Yardımcıları Ali Rıza Çalışır, Uğur Kolsuz, Kübra Teymur, İhsaniye Kaymakamı Doğukan Koyuncu ve ilçe protokolü de eşlik etti. >> Burak AYDIN’ın Haberi