Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerimizde oturmuyor, sahada çalışıyoruz

Yerimizde oturmuyor, sahada çalışıyoruz

Mahalle ziyaretleri ile halkın talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in bu haftaki adresi Yeşilyurt Mahallesi oldu. Başkan Zeybek, “Yerinde oturan değil, sahada çalışan gönül belediyeciliği anlayışı içerisindeyiz” dedi

 

Cuma namazı sonrası Yeşilyurt Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Zeybek, mahallenin eksiklerini, halkın dertlerini dinledi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, eşlik etti. Mahalle Muhtarı Yusuf Gökhasan, mahalle sakinleri ve birim müdürlerinin katıldığı ziyarette sorunları yerinde gören Başkan Zeybek, talepleri aldı, istişare etti, yapılması gereken çalışmalara ilişkin talimat verdi.
TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ
Hiç bir mahalle arasında ayrım gözetmediklerini söyleyen Başkan Zeybek, Afyonkarahisar’ın tamamına hizmet etmek için koştuklarını söyleyerek, “Belediye işi gönül işi sloganıyla hemşehrilerimizle hemhal oluyoruz. Bu hafta Cuma namazımızı AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanımız Ethem Karahan ve ekip arkadaşlarımızla birlikte Yeşilyurt Mahallemizde eda edip akabinde mahalle muhtarımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Talep öneri ve isteklerini yerinde alıp, ilgili ekip arkadaşlarımızı görevlendirdik. Yerinde oturan değil, sahada çalışan bir gönül belediyeciliği anlayışını Allah’ın izni ve milletimizin desteği ile hayata geçirmeye devam ediyoruz.” dedi.
“BAŞKANIMIZA OMUZ VERİYOR,
YARENLİK EDİYORUZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanlığına görevlendirilen Hüseyin Ceylan Uluçay’da ilk kez katıldığı mahalle ziyaretinden dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür etti. Ziyarette mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini aldıklarını ifade eden Uluçay mahallenin eksiklerini yerinde gördüklerini söyledi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise Cuma ziyaretlerinin kendileri adına da faydalı olduğuna dikkat çekerek, “Cuma ziyaretleri bizim adımıza da faydalı oluyor. Başkanımıza her hafta eşlik etmeye çalışıyoruz. Bizlerde hem mahalle temsilcilerimiz, hemde mahalle muhtarlarımızla sorumlu olduğumuz alanlarda eksikleri yerinde görmeye, başkanımıza omuz vermeye destek vermeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ise bu ziyaretlerde yarenlik ve yoldaşlık ettiklerini dile getirerek, “Bizlerde Gençlik Kolları olarak Başkanımıza, İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza yarenlik ediyoruz, yoldaşlık ediyoruz. Sağolsun Belediye Başkanımız her hafta bir mahallemizi ziyaret ediyor, sıkıntılarıyla bire bir ilgileniyor. Kendine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. >> Kocatepe Haber Merkezi