Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yörük Şenliği düzenlendi

İscehisar İlçesine bağlı Olukpınar

İscehisar İlçesine bağlı Olukpınar ve Çatağıl köyü muhtarlıklarının Çatağıl Köy sınırları içerisinde bulunan Sarıkaya Yaylasında ortaklaşa düzenlediği Yörük Şenliğine; Afyonkarahisar Vali Vekili Dr. Mehmet Boztepe, İscehisar Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, il protokolü, ilçe protokolü, birçok farklı il ve ilçedeki Yörük-Türkmen derneği temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Şenlikte konuşan Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “İscehisar’ımız dünya cenneti bir ilçemiz, mermeriyle, maden suyuyla, termal suyuyla yazıyla, kışıyla, dağlarıyla, her şeyden önemlisi vatanını milletini seven, çalışkan insanlarıyla çok güzel ve özel bir ilçemiz. İlçemiz köylerindeki Yörükler var. Yörük kültürü var. Siz değerli kardeşlerimiz, vatansever insanımız var oldukça, bu topraklar kıyamete kadar Türk ve İslam toprağı olmaya devam edecek.” dedi.
Kaymakam Mehmet Miraç Topaloğlu ise, “Şöleni yapan Olukpınar Muhtarı Musa Şen ve Çatağıl Muhtarı Bayram Duran başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemizin köy ve mahalle muhtarları gerçekten çok çalışkan. Bunun en bariz örneğini Olukpınar ve Çatağıl muhtarlarımızdır. Bu güzel şöleni düzenleyen Olukpınar ve Çatağıl muhtarımız olmak üzere tüm muhtarlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti