Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Kalkınma Ajansı oylarınızı bekliyor

TİSK tarafından düzenlenen yarışmada

TİSK tarafından düzenlenen yarışmada finale kalan Zafer kalkınma Ajansı’na internet üzerinden verilecek oylarla destekte bulunabilinecek

 

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, TİSK tarafından düzenlenen yarışmada ZEKA’ya destek verilmesi için Afyonkarahisarlılardan katkı beklediklerini bildirdi.
Zafer Kalkınma Ajansı olarak Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak Milli Eğitim camiasıyla birlikte icra ettikleri Mesleki Eğitim Sonuç Odaklı Programı (MESLEK SOP)’un, Türkiye İşveren Sendikası Konfederasyonu (TİSK) tarafından düzenlenen “Ortak Yarınlar Ödül Programı”nda Çeşitlilik ve Kapsayıcılık bölümü Gençlerin Yolunu Açanlar kategorisinde finale kaldığını bildiren Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, “Geçen yıl Kendin Yap Hareketi isimli projemizle ödül almıştık. Bu sene de bu projemizle şansımızı denedik. Çocuklarımız için yaptığımız en iyi yatırım, onların iyi bir eğitim alması için yapılan yatırım düşüncesiyle desteğinizi istirham ediyorum.” dedi.
İnternet üzerinden “Ortak Yarınlar Birlikte Mümkün-2022” linki üzerinden tanıtım videosunun izlenebileceğini ve bu linkten oy kullanılabileceğini belirten Veli Oğuz, yapılan çalışmalar ile ilgili olarak da şu bilgileri aktardı:
“Zafer Kalkınma Ajansı olarak gençlere yatırımın geleceğe yatırım olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu sebeple Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca 2019 yılından bu yana Afyon, Uşak, Kütahya ve Manisa7dan oluşan bölgemizde gençlerin yolunu açan sistematik bir yaklaşım uyguluyoruz. Kısaca Mesleksop dediğimiz bu yaklaşım Mesleki Eğitim Sonuç Odaklı Programıdır. Mesleksop kapsamımda 31,2 milyon TL’lik projeye iştirak ettik ve 28,8 milyon TL’sini finanse ettik. 60 bin 500 öğrenciye 836 bin adam/saat eğitim verilmesini vesile olduk. 1000 kişinin katılımıyla ulusal 250 kişinin katılımıyla bölgesel yarışmalar düzenledik. Bilim şenlikleri ve kariyer günlerinde yer alarak gençlere proje ve girişimcilik eğitimleri verdik. Usta çırak buluşmaları düzenledik.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti