Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek, şehit babasının talebini yerine getirdi

Zeybek, şehit babasının talebini yerine getirdi

Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde Türkiye-İran sınırında güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yasin Çubuk memleketi Şuhut İlçesi’ne bağlı Balçıkhisar Köyü’nde toprağa verilmişti.
TOPRAK YOLLAR PARKE İLE KAPLANDI
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Şehit Yasin Çubuk’un memleketi Balçıkhisar köyündeki hem cenaze törenine ardından da ailesi tarafından okutulan Mevlid-i Şerif’e katılmış ailesine başsağlığı dileklerini iletmişti. Şehit babası Lokman Çubuk’un, aralarında şehit Yasin Çubuk’un da bulunduğu Balçıkhisar Mezarlığındaki toprak yolların parke ile kaplanma talebini Başkan Zeybek karşılıksız bırakmayarak destek verdi. Başkan Zeybek’in talimatıyla Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Piyade Uzman Onbaşı Yasin Çubuk’un Balçıkhisar’daki şehit mezarının bulunduğu alanın tamamı parke ile kaplandı. Şehidimizin babası Lokman Çubuk ise desteklerinden dolayı Başkan Zeybek ve Belediye ekiplerine şükranlarını sunarak teşekkür etti.
“ŞEHİTLERİMİZ, GAZİLERİMİZ BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ, BAŞ TACIMIZDIR”
Başkan Zeybek ise şehitlerimizin emanet olarak bıraktıkları ailelerinin her zaman yanında olacaklarını, kapılarının da her zaman şehit aileleri ve gazilere açık olduğunu söyledi. Bu vatan için canını seve seve feda eden milleti için gözünü kırpmadan gazi olan kahraman asker ve polislerimize minnet ve şükranlarını sunan Başkan Zeybek, “Şehitlerimiz, gazilerimiz bizim gözbebeğimiz, baş tacımızdır. Şehitlerimiz sayesinde bu topraklarda hür ve bağımsız olarak özgür olarak yaşıyoruz. Bundan dolayı da her bir Şehit ailemize ve gazilerimize şükran borçluyuz.” diye konuştu.