Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güneş: Arkadaşlarımız Başarıdan Başarıya Koşuyor

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, Merkez Hakem Kurulu tarafından Afyon Bölgesi Hakem ve Gözlemcilere her hafta görev verildiğini ifade ederek, “Arkadaşlarımız başarıdan başarıya koşmaktadır” dedi.

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, Afyon Bölge Hakem ve Gözlemcilerine hafta sonu verilen görevleri açıkladı. Bölgesel  Yardımcı Hakemi Eyüp Dağ, TKİ Tavşanlı Linyit Spor-İzmirspor maçına yardımcı olarak atandı. Bölgesel Hakemi İbrahim Elmas, TKİ Tavşanlı Linyit Spor-İzmirspor maçına orta hakem olarak atandı. B Klasman Yardımcı Hakemi Dr. Kurtuluş Aslan, Serik Belediyespor-Adıyaman Futboş Kulübü A.Ş. maçına yardımcı olarak atandı. Bölgesel Gözlemci Ömer Faruk Bakır, Kumluca Belediyespor -Manavgat  Belediyespor maçına gözlemci olarak atandı. B Klasman Gözlemcisi Süleyman Güneş, Menemen FK-Sarıyer maçına gözlemci olarak atandı.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Maçlara görevlendirilen hakemlere başarılar dileyen Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, “Afyonkarahisar hakem camiası her hafta merkez hakem kurulu başkanlığımızdan hakem ve gözlemcilerimize önemli görev gelmektedir. Arkadaşlarımız başarıdan başarıya koşmaktadır. Görev yapan hakem ve gözlemcilerimize Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı olarak başarılar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti