Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GünFM’e Ödül, Afyon’a Selam

Anadolu Yayıncılar Federasyonu 8.Anadolu Medya ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verildi

Anadolu Yayıncılar Federasyonu 8.Anadolu

Afyon Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar, Yılın Yerel Radyo Yöneticisi ödülüne layık görüldü. Ödülü törende Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar aldı. Tören sonrası Fadime Akar ile ayaküstü sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Afyon’a selamlarını iletti
GAZETECİYE YEŞİL PASAPORT TALEBİ
Anadolu medyasının Cumhuriyet, demokrasi, ezan ve bayrak olduğunu vurgulayan Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan, “Gazeteci arkadaşlarımızın yeşil pasaport talebi var. Bu arkadaşlarımız savaşta, depremde, afette görev yapıyorlar. Böyle bir ihtiyaç olduğunu belirtiyorlar. İnşallah bu konuda bir müjde bekliyoruz.” dedi.
“DEMOKRASİMİZE DESTEK OLDUNUZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise basın kuruluşlarının önemine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sokaklarımızın ateşe verildiği, milletin malına, mülküne hatta canına kastedildiği Gezi olaylarında birileri 24 saat canlı yayınlarla Gezici vandalları överken, sizler milletten yana net tavır koydunuz. Anlı şanlı basın organları 17-25 Aralık darbe girişimine çanak tutarken, sizler millî iradenin sesi oldunuz. 15 Temmuz gecesi birileri ‘bekle gör’ politikası izlerken, Anadolu medyası olarak demokrasimizi korkusuzca savundunuz. Terör saldırılarından bölgemizdeki çatışmalara kadar pek çok gelişmede sizlerin samimi desteğini daima yanımızda hissettik. Demokrasimize destek olduğunuz için her birinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ÖDÜL ALANLAR
Törende, Altaş TV’den Semra Şimşek Haber 61 TV’de “Yılın Spor Programı” ödülünü aldı.
“Yılın Yerel Televizyonu” kategorisinde “TV A”, “Yılın Yerel Televizyon Yöneticisi” kategorisinde ise Türk Haber kanalından Bahtiyar Ersoy ödüle layık görüldü.
“Yılın Yerel Medya Vefa Ödülü”nün Kanal 26’dan merhum İlhan Yalçın adına Yiğit Can Yalçın’a verildiği törende, “Dayanışma Ödülleri” ise Aksu TV’den Cüneyt Beyit’e, Vuslat Anadolu TV’den Selahattin Bayrak’a, Gözde TV’den Mahmut Hallaç’a, HRT TV’den Ferit Şahin’e takdim edildi.
Törende, Yılın Yerel Radyosu Ödülü’ne Tempo FM, Yılın Yerel Radyo Yöneticisi Ödülü’ne Gün FM’den Fadime Akar, Yılın Yerel Gazetesi Ödülüne Lider Gazetesi, Yılın Yerel Gazete Yöneticisi Ödülü’ne ise Tarık Yılmaz layık görüldü.