Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gurbetçilerden Cengiz Sağlam’a sevgi seli

Bu haberin fotoğrafı yok
Gurbetçilerden Cengiz Sağlam’a sevgi seli

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, Brüksel başta olmak üzere diğer şehirlerdeki gurbetçilerle bir araya geldi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, seçim çalışmalarını Belçika’da sürdürmek üzere Brüksel’e geldi. Brüksel’in Türk mahallesine uğrayan Cengiz Sağlam, burada vatandaşların ilgisiyle karşılaştı.
Özellikle Emirdağlıların yoğun olarak yaşadığı Türk mahallesindeki esnafı ziyaret eden Cengiz Sağlam, bir yandan hemşerileriyle hasret giderdi, diğer yandan ise AK Parti’ye dua ve destek istedi. Belçika’da Türk asıllı siyasetçi ve bürokratlarla da bir araya gelen Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, Erenler derneği tarafından düzenlenen aşure dağıtımına katıldı. Belçika’dan seçimlere önemli bir katılım olacağına inandığını ve buradan en az yüzde 70 gibi bir oy oranı beklediğini açıklayan Sağlam, AK Parti’nin 13 yıldır güzel işlere imza attığını belirterek, istikrarın devam etmesi için AK Parti’nin 1 Kasım’da tekrar tek başına iş başına geleceğini ifade etti. Belçika’da yaşayan gurbetçilerin kendisine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlam, şöyle konuştu; “Biz yurt içerisinde Afyonkarahisar’ımızın tüm merkezinde ve tüm ilçelerinde tur attık. Bayramda bütün esnaflarımıza, aynı zamanda pazar yerlerinde, sivil toplum kuruluşlarını, halkımızı ve köylerimizin tüm yerlerine ziyaretlerde bulunduk. Ve bu ziyaretler esnasında müthiş bir teveccüh gördük. Bizim insanlarımızın bizi bağırlarına basması, bizlere gösterdikleri sevgi, bizlere gösterdikleri saygı inanılmazdı. Onları hepsinden Allah razı olsun diyoruz. Şimdi televizyonlara, basına ve radyo programlarına katıldık. Tabi Avrupa’da da bizim canlarımız var, bizim sevdalarımız var, burada sılaya gelen insanlarımız var, gurbette yaşayan kardeşlerimiz var. Onlarla beraber kucaklaştık. Çünkü Belçika’da olsun, Hollanda’da olsun, Fransa’da olsun, Almanya’da olsun, dünyanın değişik yerlerinde Afyonkarahisar’da yaşayan Emirdağlı ve buraya gelen birçok kardeşlerimiz var. Onlarla beraber olmak istedik. Çünkü onlar bizim iyi ve kötü günlerimizde hep beraber oluyor. Biz de onların iyi ve kötü günlerinde beraber oluyoruz.”
SİNERJİ İÇİN GELDİM
1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidara gelerek yatırım ve hizmetlere devam edeceğini ifade eden Milletvekili adayı Sağlam, “7 Haziran seçimlerinde gurbette kullanılan oyların Türkiye geneline dağılımından sonra partimize çok büyük etkisi oldu. Bu seçimlerde de inşallah çok büyük etkisi olacağına inanıyorum. Çünkü bizim hemşerilerimiz gerçekleri çok iyi görüyor. Bizim gurbetteki insanımız gerçeği çok iyi görüyor. Çünkü Türkiye’ye gelip gitmeleri sonrası muhakeme yapıyorlar ve Türkiye’deki gelişmeleri çok iyi analiz edebiliyorlar. Onlar Türkiye’nin kazanımlarını gördüler. Bu kazanımların kaybolmaması için yurtdışındaki kardeşlerimiz sayesinde buralardan yüzde yetmiş gibi bir oy oranı bekliyorum. Ben aynı zamanda AK Parti’nin oylarına sinerji vermek için buraya geldim. Aziz hemşerilerimizin, aziz vatandaşlarımızın, aziz milletimizin burada değerli temsilcilerinin oylarıyla büyük bir etken oluşturacaklarına inancım tam. İnşallah 25 Ekim, saat 21’e kadar oylarımız burada devam edecek. Bütün hemşerilerimizin katılım sağlamalarını bekliyoruz. Katılım sağlarlarken de oylarını AK Parti’ye vermelerini bekliyoruz. AK Parti’nin tekrar 1 Kasım’da tek başına iş başına gelmesini bekliyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)