Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gürses Termal Otel açıldı mı?

Sandıklı’da yeni otel ismiyle bilinirken Sandıklı Belediyesi tarafından kiraya verilen ve Gürses Termal Otel adıyla hizmetini sürdüren tesis yeniden hizmete açıldı

Sandıklı'da yeni otel ismiyle

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bulunan ve bir dönem Gürses Termal Otel olarak hizmet veren tesisler Sandıklı Belediyesi’nin bünyesinde yeniden hizmete açıldı. Tesis artık Hüdai Termal olarak hizmet veriyor.
İç Ege’nin güneyinde Afyonkarahisar il merkezine 61 Km Sandıklı ilçe merkezine 9 Km uzaklıkta olan Hüdai termal Otele yani eski ismiyle Gürses Termal Otel’e günün her saatinde ulaşmak mümkün.
Mülkiyeti Sandıklı Belediyesi’ne ait iken Gürses firması tarafından kiralanarak Gürses termal Otel olarak hizmet veren “Gürses Termal Otel” kira sözleşmesinin bitmesiyle Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcalarının bünyesine tekrar katıldı. Gürses Termal Otel Hüdai Termal olarak hizmetini sürdürüyor.


Yıllarca Sandıklı Belediyesi tarafından “Yeni Otel” olarak işletilen Gürses Termal Sandıklı Belediyesi kalitesinde uygun fiyatla hizmet veriyor. Sandıklı ilçe merkezinin yakınındaki Gürses termal Otel yeni konseptiyle sağlık turizmine hizmet ediyor.
Gürses Termal Otel için Sandıklı Belediyesi’nden rezervasyon yaptırılabilir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti